Merhaba arkadaşlar. 2 sene suren evliliğim yaklaşık bi kac ay once buyuk bir cıkmaza girdi. Ve boşanma kararı aldım. İşlemleri başlatacağım haftaya. Evliliğim o kadar zor gecti ki Allah biliyor kendimi yuceltmek icin asla demiyorum. Sanki ilişkide ben erkek o kadındı. Surekli evi terkeden en ufak tartışmada babamı ablasını arayan,doven,manipule eden,ve de dolandıran bi insanla evlenmişim meğer. Hic giden ben olmadım. Yeter artık boşanalım diyen ben olmadım. Evi terketti haftalarca yine gitmedim ama param tukenince ve de o sure zarfında hic aramayınca (senin paran var mı ramazan girdi evde eksik var mı diye bile sormayınca) kararımı verdim. Bu zamana kadsr neden bekledin diyorlar anlattıklarım. Duzelir iyileşir diye bekledim . Bir de hep yuvam olsun istedim. İşin garip yani asla ben bidaha evlenemem demiyorum icimdeki yuva hasreti hic dinmedi. Koca bi yalnızlık yani evli olduğum senelerm. Etrafımda 2.evliliğini yapan cok var. Sizce benim de olur mu bu sefer gercekten yuvam diyeceğim bi yuva olur mu?