Merhaba kizlar şuan cok kotuyum bir suredir cocuk tedavisi goruyordum . Uc senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca bircok hatası oldu ama hep bağışladim cok aşıktım cunku . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış ustelik keredi cekmiş batirmis. Ve hep ice girmisiz ben bunu oğrendiğim gunden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben odeyeceğim merak etme diyor ama nasıl odeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yukleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borc 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yureğim yangın yeri olmek istiyorum gercekten olmek istiyorum. Bir yandan cok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası icin bir akıl verin bana