doktor bir yakınımızın okul arkadaşını tavsiye etmesi uzerine 400km uzaktaki bir tup bebek merkezine gittik, anestezisiz cok acılı yumurta toplama işleminden sonra 4 gun daha dayanılmaz ağrılar cektim, Doktorum muane sonrası yumurtalar buyumeye devam etmiş acıklamasını yaptı.

embrioyu donduralım bir dahaki ay koyarız dedi, tamam dedik,
bir kac muane ve bir kac gidip gelmeden sonra şimdi de; 15inci gununde 11mm olan rahim duvarına az diyor, bunu deme şekli bile ofsayt "bir arkadaşa da danıştım, oda az olduğunu soyledi..." bir doktor duvar kalınlığının ne olduğunu bilmez mi yumurtaların gelişimi ile ilgilenmez mi ? şimdi bir 1ay daha gidip geleceğiz.

bir kac gun sonra rahim duvarı icin bir iğne vereceğim diyor, bu iğne 15mm sınırını aşması durumunda ne yapacağız bilmiyorum

hangi birini anlatacağım bilmiyorum, buyuk ihtimal tup bebek parası haricinde biz her muane ucreti odediğimizde veya kayıt actığımızda devletten ekstra para aldıkları icin bize devlet dairesindeki gibi bugun git yarın gel diyorlar.

şimdi farklı bir tup bebek merkezine gidsek donmuş embriyo'yu bu hastaneye taşıyabilirler mi diye duşunuyorum.