Aylardır konuştuğum biri vardı, ayni kurumun farklı illerinde calışıyoruz, pozisyonlarımız farklı beni gormek icin birkac defa cok masrafa katlanarak bulunduğum şehire geldi, tanıma suremiz uzun surdu(8 ay kadar)yaklaşık 2 Aydirda adini koyduğumuz bir iliskimiz var.
İliskimizin adini koyduğumuzda bir anda instagramından bircok kişiyi takipten cıktı, daha once dikkat etmemiştim ama bu icime bir kurt duşurdu şu anda da yaklaşık 900 kişiyle takiplesiyor, sorduğumda neden cıkarttığını bana senin rahatsız olacağını duşunduğum hesaplardi demişti. Beni Sevdiğini biliyorum, 26yim o 30 ve cinsel anlamda da beni ne sehrine cağırdı ne de buraya geldiğinde gel otelde kalalım falan dedi, yanı gercekten beni tanımak istediğinin değer verip dikkat ettiğinin farkındayım. Bu tarz cinsellik konularını hic konuşmadık oyle soyleyeyim,(Kendisi senden tek istegim sevgi, gercekten sevilmek istiyorum sevmek istiyorum kimseye guvenemiyorum senden onu buldum demisti, onemli olan bu zaten gerisi her ilişkide olan şeyler demişti kendisi zor bir insan kendini biliyor ve aksine ben de cok anlayışlıyım bu yuzden asık olduğunu duşunuyorum, guzel biriyim de biliyorum.) zaten adini koyduktan sonra ilşkimizin ulkedeki aşırı fiyat artışı iş yoğunluğu yol masrafı derken goruşemedik bu aralar. Kendisi tek yasıyor hafta ici genelde eve gidiyor bazen goruntulu de konsuruz evde olduğunda istediğimde aradığımda acar yazsam bakar zaten ayni kurumda calıştığımız icin onlardan da gun icinde konuşuruz, genelde Cuma aksamı ve hafta sonları dışarıda oluyor. is arkadaşları vs beni biliyorlar, en azından oyle soyledi.
Bunun harici yanı olur da bu dakikadan sonra başbaşa kalsak birliktelik yaşarız zaten tabum yok bu konuda ama benden cekindiği icin veya tepkimi bilemediginden bu konuları acmadı. Beni kendi şehrine cağırmama sebebi ben ailemle yaşıyorum iznim bir gun ve onun buraya gelip gitme donemlerinde ilişkimizin adını koymamıştık, hislerimizi belli ediyorduk ama dile getirmiyorduk. neyse bunun harici aşırı sosyal arkadaş cevresi de olan birisi, yakışıklı iş yerinde pozisyonu da oldukca iyi ama aklıma takılan şeyler var genelde dışarı cıktığında hep interneti kapalı olur yazarım iletilmez. Benimleyken de kapalı olur interneti ve telefonu sessizde vs bunu sordugumda aliskanlik ve şarjım bitiyor ondan demişti ve hep whatsappta genel olarak, ara ara tanımadığı kadınları sosyal medyasında rast gele ekliyor, onlar geri donmezse takipten cıkıyor farklı şehirlerden falan genelde bu insanlar yanı sanırım takipci kasiyor bilmiyorum.
Bugun ona sosyal medyada hikaye atar misin benle buluşursak dedim yukseldi bir anda ne yapmaya calışıyorsun gibisinden, bana guvenmiyor musun, cocuk muyuz, aldatacak olsam zaten aldatırım falan dedi durdu konuyu kapattı, icim icimi yiyor, ben mi hata ediyorum yanlış duşunuyorum diye.. bakıyorum milletin sevgilisi kız arkadaşıyla bir suru hikayeler, fotoğraflar atıyor, ismini profillerine yazıyor, ben de istiyorum ama yanlış mi yaptım bilmiyorum.. Uzak mesafe de beni boyle yaptı bekli bilmiyorum, gercekten cok seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum, minik guzel jestler de yapar sevgisini dile de getirir, uzmemeye de calışır( Bu yaşta uzak mesafe ilişkisine neden başladınız derseniz de onunla ayni şehirde calısmaya başlama ihtimalim var bir sene icinde bu yuzden de bu ilişkinin sureceğine ikimiz de inanıyoruz yani konuştuğumuz konular bunlar.) Bilmiyorum ya guvenmemeli miyim cok kafam karıştı, Sosyal medyayı cok mu onemsiyorum yoksa beni paylaşmayıp ilişkisi olduğunu sosyal medyada belli etmek istemediğini bunun gereksiz olduğunu soylemesi aldattığını mı gosterir, neyi gosterir yanlış mı yaptım bilmiyorum.. Ve lutfen tek istediğim mantıklı doğru yorumlar yapmanız zaten cok uzgunum ne doğru bilmiyorum, laf sokmak yerine yapıcı ve bana doğruyu gosteren yorumlar yapılırsa cok sevinirim, ben mi yanlış duşunuyorum bilmiyorum.. Hepinize teşekkurler şimdiden