Kızlar daha once ilk 2 denemem hakkında başka bir konuda uzun uzun detaylı olarak yazmıştım. Umarım faydalı olmuştur. Şuanda ise nisan 2017 de olduğum mide kucultme ameliyatı sonrası devam etmeye karar verdiğimiz 3. deneme hakkında bilgiler vereceğim. Bu ameliyatı olup tedavi goren yada hamile kalanlar icin cok fazla bilgiye ulaşamadım ve ben kendi deneyimlerimi not almaya karar verdim. Umarım faydalı olur. Sağlıklı, huzurlu, mutlu gunler..
--------------------------------------------------------------------
ulaştığım max. 126 kiloyla artık yolun sonunda gibiydim. Nefeslerim tukeniyor, yuruyemiyor, bir anda 'hıkk' diye gidecekmiş gibi hissediyordum. Araştırmalar sonucu once kendimi sonra ise eşimi ve ailemi mide kucultme ameliyatı icin hazırladım. Kolay olmadı tabi ailene ve eşine ben ameliyat olcam diyince tamam demiyorlar haliyle...
On goruşme icin randevu alarak eşimle beraber goruşmeye gittik ve beklemediğim kadar olumlu, tatmin olmuş ve yuzumde engel olamadığım kocaman gulumsemeyle doktorun yanından ayrıldık. 2. tup bebek denememizin negatif olduğunu oğrenir oğrenmez ameliyat icin gun aldık.
Ve 22 Nisan 2017 de ameliyatımı oldum.
İlk aylar duzenli adet oldum fakat sonrada yine duzensizliklerim başladı ve sokturucu kullandım. Artık maddi ve fiziksel olarak kendimizi hazır hissedince doktorumuzla goruştuk ve 3. denemeyle tedaviye geri donmek icin ik adımı atmış olduk...
Şukur...
Mide kucultme sonrası 3. tup bebek denemesi
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Mide kucultme sonrası 3. tup bebek denemesi