SUPHESİ
Merhaba arkadaşlar
Kizlar
3 yaşında kızımda kreşe gitmediği gun tuhaf davranışlar farkettim. Yastığını alıp bı yana kacıp karnını acıyor bazen karnına oyuncak sokup bu benim falan diyor. Hafta ici de yapıyordu ama iki saat gorduğum icin cok ustunde durmamıstim. Evde durduğu gun dikkatimi cekti ve onu karşıma alıp bisiler sordum. Bana dedesinden bahsetti. Tabi emin olamadim. Oğretmenini arayıp yardım rica ettim. Oğretmeni de biraz konuşturdu ona da tuhaf şeyler soylemiş ama tam belli olmayan. Sonra aklıma erkek oyuncak bebek geldi. Ogretmeni erkek oyuncak bebek uzerinden sorular sordu. Anlatmaya mecalim yok. Halim yok. Midem bulanıyor sikintidan. Size şunu soracagim.
3 yaşında bir bebek , bundan dedemde var , dedemde bunu gordum , yaramazlık yaptı dede diyebilir mi boyle bir uydurma yapabilir mi
Birde bir gun biz otururken durup dururken babasının organını işaret edip bu ne diye sordu. Biz ikimizde şaşırıp birbirimize baktık. 3 yaşında bir cocuk erkek kız ayrımı nasıl yapabilir de babasına bunu sorar. Ustelik evde erkek bebek yok
Kızımla ilgilenecek kimse olmadığı icin ben calışırken kızım bazen dedesinde duruyordu mecburen . Başka birakcam kimsem yok. Bazen 1 saat bazen 2 saat.
Bir keresinde onlardayken o adam banyodan cıktı. Uzerinde bornoz yok altında havlu vardı. Bende hemen kostum kızıma seslendim yatakodasindan almak icin , orda dedesinin eşyalarını karıştıriyordu dedesi izin verip alıştırmis oraya. =(dolapta vidalar cer caput bisiler var ) . Neyse ben kostum adam kalsın kalsın diyip hızlıca iceri girdi ve kapadı. Ben kızıma tekrar seslendim. Kayınvalide dursun canm baban dikkat eder ama dedim banyodan cıktı olsun o dikkat eder gibi bişey dedi. Hani onun onunde.giyinmez gibi.
Şimdi ben şunu sormak istiyorum pedagoglar.
Ben cok etkilendim Turkiye'deki taciz konularindan . Biraz.paranoya miyim diye duşundum ama;
Yarın oğretmenler pedagog ve babası toplanıp konuscam bu videoların acıklamasını ama sonrasında ben yine pedagoglar gotururuum kizimi
Ancak bu iki uclu pis değnek. Her konuda ben vebale.giriyorhm. 3 yaşında bir cocuk erkek organını bilir mi
Bu organı gostererek bunda gordum diye uydurabilir mi
Birde ben emin olmak icin baban sana dokunuyor mu diyorum evet diyip kolunu başını heryerini gosteriyor. Ama konu dedeye gelince hepsinden sonra ya da once mutlkaa kendi poposuyla orasını gosteriyor
Bana yardım edin akıl verin. Anneler pedagoglar. Cok fikre ihtiyacım var. Zaten bu şuphe bile benim bu adamdan nefret etmeme yetiyor ama yanlış işler yapmak istemiyorum
Duzenleme; yarınki toplantı sonrası bilgilendirme yapacağım arkadaşlar. Şimdi uyumaya caliscam.
Konumu duzenliyorum
Cunku gercekten buradaki kargaşa beni bunalttı.
Bunula ilgili oğretmeni psikilog ben ve eşim bir yol izliyoruz.
Durum anlaşılınca pedagog goruşmelerimden sonra buraya bilgi gececeğim.durumu ben oğretmeni ve eşim tam anlayamadım. Cunku ben burda yetişkin olarak yazıyorum bunu okuyorsunuz ancak kızım kariaik konuşuyor takdir edersiniz ki 3 yaşında ve anlattıklarından emin olmam icin uzmanla ilerlemek gerek.
Takip ediyorum buraya merak eden arkadaşlara da aktaracağım.
İyigunler
GUNCELLEME
kızımın kreşi devlet kurumu olduğu icin , kurumun hem psikiyr hem hukuki işlerinden sorumlu bolumden kişilerle goruşme sagladik. Onlarla birlikte yolumuza devam edeceğim. Eşim yanımda . Oyun terpaistinde karar kılacağız. Ve malesef eşim icin cok uzulsem de eğer ki boyle bişey varsa ki inşallah yoktur yine de

İyigunler arkadaşlar desteğiniz icin sağolun. Ozellikle bana moral veren hak veren destek veren yon veren fikir veren yapıcı annelere minnetarim.
Sonucu da ayrıca paylaşacağım. Ama sonuc ilk seansta mi belli olur bilemiyorum. Bugun yeniden goruscegiz.