Herkese merhaba, bazı yorumlarımdan goren olmuştur 4 yıllık ilişkim duğune 2 ay kala bitti. Eşyalar alındı, duğun salonu tutuldu. Cok mu harika bir ilişkim vardı, hayır. Surekli tartışmaların, ayrıl barışların olduğu bir ilişkiydi. Ne ayrılabildik ne de evlenip birbirimize kavuşabildik. Ayrılıklarda hep barışmak icin ben adım attım. Şimdi soruyormuş Delete bana mesaj atarsa ne cevap vereyim diye. Biteli daha cok yeni, 2 hafta oldu. İlişki icinde cok yıprandım, eskiden cok neşeliyken bu ilişkide sinirli bir insana donuştum. Şimdi geriye donup bakıyorum elimde kocaman bir hic var. Ne bir mesaj atıp helallik istedi ne de başka bir şey. Uzuluyorum, boyle biri icin mi 4 senemi harcadım diyorum. Bugun yengesiyle karşılaştık, biz de goruşmuyoruz 2 haftadır hic sesi cıkmadı diyor. Senin gibi birini bulamaz diyor. Bu arada anne babası yoktu sadece teyze ve dayısı var. Onun hakkında konuşmak, onu duşunuyor olmak bana iyi gelmiyor. Siz soyleyin gececek mi bu, iyi olacak mıyım, tekrar birini sevip mutlu olacak mıyım?