Herkese merhaba...
sonuc ne olur nasıl olur bilemiyorum ama 2 gundur icim icime sığmıyor,cocuk denecek yaşlarımdan bu yana cocuğum olacak mı sorusuyla bugunlere kadar geldim..Hipo hipo'luyum ilac kullanmadan regl olamıyorum 27 yaşında ve 2 yıldır evliyim..6 aydır bebek icin kesintisiz tedavi goruyorum zaten forumda hipo başlığı altındaki konulara da epey yazmışlığım var..13 yıldır kullandığım estrofem+trasual dan sonra dr butun ilacları kesti ve vucudumun yalın haliyle olan hormon değerlerime bakıldı ve tup bebeğe karar verdik..Şuanda yumurtalıklarımın gelişimi icin Menopur iğne kullanıyorum bugun 2. gunum ara sıra biraz ağrım oluyor daha cok sızıya benzeyen ama bu bile bana sanki icere olumlu bir şeyler oluyormuş gibi hissettiriyor,herşey yolunda giderse yumurtalar toplanacak tarnsfer falann bebeğimize kavuşucaz ALLAH'ın izniyle..Biliyorum RABBIM ol derse oluverir..Hepimizin bu uğurda yaptıklarını kullandığımız ilacları RABBIM şifa eylesin bize,bizim VEKİLİMİZ olsun doktorlarımızı bize vesile eylesin İNŞALLAH..Desteklerinizi bekliyorum hatta şu anda bu aşamada olan herkesi bekliyorum RABBIM hepimizi guzel haberlerle mujdelendirsin..Şuphesiz ki O herşeyi bilen ve işitendir!..