Merhaba. Tum konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lutfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip goruyor cocuğunu.S
Bazen saat gec oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gozumu bi acmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan opmeye calışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum surekli. Surekli uğraşıyor bu şekilde. Cok tukendim ben bu yuzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl gecti anlamadım. Boşandıktan sonra travma gecirdim. Zor gunler yaşadım. Alışkanlık cunku. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım cok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Surekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep ickili olurdum hazır olmak icin. Aşk yoktu cunku. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım oyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor oyle goruyorum. Başka gozle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?