Merhaba, sevgilimin en yakın arkadaşı tinderdan tanışıp aylarca flortlestigi opuştugu beraber icki ictiği biri. Sonra arkadaş kalmışlar. Bana ilk buluşmada sadece en yakın arkadaşının kız olduğunu soyledi. Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere opuştuk dedi. İlerleyen aylarda ise iki gunde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yuz vermedi ve icimde kaldı dedi. Ben ne zaman heyecanlanıp bir şey yapmak istesem orneğin adalara gitmek gibi yolda bana kızla oynadığı oyunları anlatıyordu. Biz daha az eğleniyorduk cunku hep hevesim kursağımda kalıyordu ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Ayrılmak istedim. Kac defa sen daha onemlisin onu hayatımdan cıkaracağım dedi sozler verdi. Ama bunun yanında hep olay cıkardı. İki yıllık arkadaşligin başında flort oldu sonra dost kaldık bunu kabul et ve olgunca bak dedi. Olgunca bakmiyorsun, veletsin bu yuzden seni terk ediyorum buluşmazsan dedi kac defa. İlk onceleri buluşun ama kapalı mekanda olmaz ve alkol alma diyordum ama sonra bir gun kızla goruşmek istemiyorum ve kızın sevgilisine bu durumu diyeceğim diye korkup beni itip tokat attı ne kadar kotusun diye. Gunden gune ilişkimiz sadece kızın uzerinden kavgaya dondu. Beni bu yuzden kırma ben daha onemli değil miyim bak ciddi duşunuyorsun madem bunu istemeye hakkım var dedim. Zorla kızı engelledi ama ağzıma sıctı. Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum cunku goruşmemek icin ısrar ettim. Kızı iki ay engelledi ve kız hic merak edip aramadı. Yani kız onu bu kadar duşunmuyor. Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin duşunceniz nedir?

Bu arada bu kişinin hic arkadaşı yok kız erkek ve onun tek arkadaşı bu kız sozde. O yuzden tek arkadaşımdan ediyorsun beni diye cirkeflik yapıyor