İyi akşamlar hanımlar, bugun başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dun bir siteden sipariş vermiştim, bugun de kargoya verilmişti. Akşam uzeri gelir diye beklerken, oğlen tam okulumun onunde yabancı bir no aradı.
Benim paketi taşıyan kurye paketimi sokağın birinde duşurmuş, paketi bulan kişi de uzerindeki numaradan bana ulaştı. Eşim gitti paketi aldı. Bulan ve bana ulaşan kişiden Allah razı olsun. Pahalı bir kozmetik urun vardı, alabilirdi de nihayetinde.
Ben kargo şirketini arayayım, yazık adamlar aramasın diye duşunurken, arkadaşlar onların sucu bakalım ne yapacaklar bekle biraz dediler.
Az once de mesaj geldi, geldik ama size ulaşamadık diye Siparişler eşimin okuluma gidiyor, guvenlik hep orada ulaşamamaları mumkun değil zaten.
Firmayı aradım, mesai saati bittiği icin acan olmadı, canlı destekten mesaj attım. Kimse donmedi.
Paketi yolda bulan amca beni aramasa, esenyurt gibi bir yerde yalan olmuştu benim kargo. Bir yandan olaya guluyorum ve paket elime ulastığı icin şukrediyorum, bir yandan da kargo firmasının ne yapacağını merak ediyorum.
Şimdi ben ne yapayım ya da ne yapmalıyım hanımlar? Daha once buna benzer bir olayı tecrube eden var mı?