Biraz uzun olacak ama hem cinsiniz olarak sizden destek bekliyorum. Eski sevgilimle 3 bucuk yıl kadar once sevgili olduk ben onu cok sevdim hatta onu korkutan kacıran benden uzaklaştıran da bu oldu. Onu hep kendimin ustune koydum denebilir. İlişkiyi bitiren bendim cunku sevgisinden emin olamıyordum surekli zmaan diyordu. Bu 3 yılda defalarca ona geri donmeye calıstım ama asla kabul etmedi. Bundan bir yıl kadar once fake hesabıma mesaj attı ben olduğumu anlamıştı bana kendi hesabından takip et buna gerek yok dediginde kendi hesabımdan takip etmeye başladım arkadaş olalım diye ısrar ettim ama bana arkadaş olamayacağımızı beni arkadaşı olarak goremeyeceğini soyledi. Hatta ondan nefret ermem icin takılırız ama sevgili olmadan dediginde ona saygı duyduğumu ama oyle biri olmadığımı artık arkadaş da olmak istemediğimi soyledim. Konu kapandı takipleştik ama asla mesaj atmadım ona. Hikayelerimize falan bakıyorduk ama. Sonrasında bir gun aniden ondan mesaj geldi o gun yaptığı okadar canımı yakmıştı ki ona onun gibi adamların cok olduğunu benim oyle birini bulmak istesem bulabileceğimi ama onun benim gibi onu seven birini bir daha asla bulamayacağını soyleyen bir mesaj attım. Neyse konu kapandı tatlıya bağladık. Sonrasında ben ona bir konuda mesaj attığımda tersler şekilde sert konuşunca tartışmak istemediğimi kavgadan hoşlanmadığımı soyledim mesajı kestim 10 dk sonra o yazdı ve benden ozur diledi. Onemsiz olduğunu bir onceki sefer icin benim de ozur dilediğimi soyledim. Haklıydın dedi. Evet haklıydım ama senden nefret etmem icin yaptığını biliyorum unutmam icin yaptığını iyi ki yaptın dedim. Yine mesajlaşma bitti. Aradan bir ay gecti dun tekrar yazdı gece 11 e kadar konuştuk akşam ic cıkışı il yerine uğradı kapıda 45 dk sohbet ettik hatta yanaklarımı bile sıktı. Giderken sarıldı optu. Gitti. Eve gidince yazmadı ben gittin mi yazdım evet dedi iyi tuttum kusura bakma dedim yok iyi oldu dedi. Haklısın bana deger dedim tabi dedi gulucuk attım sadece. Tabi mesajına ne diyebilirim ki sonucta. Aklım karmakarışık ne o yazdı ne ben yazabiliyorum zamanında okadar uğraştım ki onun icin onun utangac surekli duşunen biri olduğunu bile bile yazamıyorum. Tam bir Başak erkegi aynı cevredeyiz yeniden beni uzmekten korktuğunu biliyorum insanlara durumu acıklayamaz cunku. Benden bekliyor da olabilir reddedilmekten korkuyor da olabilir. Normal şartlarda cok cesur bir kısımdır ben hep yazdım ona 3 sene boyunca reddedilmeme rağmen ama işte bu kez elim ayağım bağlandı yazamıyorum tekrar yazarsam bana kotu davranmasından korkuyorum yine olmaması ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Ama bir yanım da diyor ki gecen o yazdı sıra sende cocuk iş yerine kadar geldi. Yardım edin bayanlar bana nolur. Oncelikle tum arkadaşlarımız ortak ve ona Esra ’yı uzme diyen cok kişi olduğunu bilin istiyorum o yuzden kafası karışıyor olabilir. Bakın beni eleştirmeyin lutfen eleştirilmek icin acmadım konuyu sadece bundan sonrası icin yapmam gerekenler hakkında yardımcı olun.