Oncelikle herkese iyi gunler diliyor, duşuncesini dile getireceklere teşekkur ediyorum şimdiden.
Ben 22 yaşında bir kadınım. 4.5 ay once sosyal medya vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İkimiz de universitede aynı bolumde okuyoruz ve son sınıfız. Başlarda surekli konuşuyorduk ancak sonrasında gittikce daha az konuşmaya başladık. Gec yazdığında kusura bakma diyip bahanesini soyluyor (sınavım vardı, telefona bakmadım vs) ama artık 2 3 gunde bir mesajlaşır olduk.
Konuştuğumuz zaman iletişimimiz gayet iyi ve anlaşabiliyoruz. Aramızda duygusal bir konuşma gecmedi cunku yuz yuze gelmeden boyle şeyler konuşmanın anlamsız olduğunu duşunuyoruz ikimiz de. Pandemi ve onun farklı şehirde olması dolayısıyla hic buluşamadık ama 1 ay sonra buluşabileceğiz. Buluşma talebi ilk kendisinden geldi bu arada.
Ben cirkin bir kızım, zaten PKOS hastasıyım aynı zamanda ve hicbir zaman erkekler tarafından beğenilen biri de olmadım. Bırak sosyal medyayı, daha once romantik bir ilişki bile yaşamadım. Ben bu adamdan cok hoşlanıyorum, aylardır ilk buluşmada ne yapılır, nasıl etkileyebilirim onu diye kara kara duşunmekten uykularım kacar oldu. Daha goruntulu konuşma, telefon vs de olmadı sadece yazışıyoruz ama yine de duygularım abartı derecesinde yoğun. Fazla umutlandığımı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Bazen de nasıl olsa bu cirkinlikle seni beğenmeyecek, sadece bir fotoğrafını gordu yuz yuze beğenmesi imkansız diyorum ve konuşmayı kesmek istiyorum ama onu da beceremiyorum.
Biliyorum cok uzun oldu ama okuyup yorum yapan, akıl veren olursa cok minnettar olacağım.