Peki nedir size iletmek istediğim şey?
İletmek istediğim şey şu: Bu kargo şirketi evde yoktunuz sorunlarına tamamen karşı bir şirket.
Urunu sipariş verdikten ertesi gun kargoya verildi ve bana bir kargo takip numarası verildi. Tıkladıktan sonra şok gecirdim ve bir o kadar da sevindim. Cunku adresimde apartmanımın numarasını vermeyi unutmuştum. O ilginc gorseli buraya atıyorum.
İlk once kargo takip ekranını actığınızda sizden adresinizi doğrulamanızı istiyor ve harita bolumu geliyor. Haritadan adresinize bakıp doğru mu diye bakıyorsunuz eğer yanlışsa değiştirebilirsiniz.
Ve diğer ozellikler;
Butun butonları tek tek tanıtacağım:
Sağ ustteki butonda gorduğunuz uzere kuryenin adresinize ulaştığında zili calacağını belirtiyor. Bir kez daha tıklarsanız zili calmıyor ve adresinize ulaştığı anda GSM Numaranızı arıyor ve sizi bilgilendiriyor.
Komşuma gelsin butonu: Bunu kullanmadım fakat adından da anlaşıldığı uzere komşunuza teslim ediyorlar kargonuzu.
İstediğim zaman gelsin: Belirttiğiniz bir tarihte kargonuzu size ulaştırıyorlar. Orneğin tatildesiniz ve urunu sipariş ettiniz. Tatilden sonra bir tarih seciyorsunuz ve o urun size o tarihte ulaşıyor.
Farklı Adrese Gelsin: Eğer adresinizi yanlış verdiyseniz veya evinize gelen kargonun iş yerinize gelmesini istiyorsanız burdan istediğiniz şekilde tarihi değiştirebilirsiniz. (Kargonuz 1 gun gecikebilir uyarısı yapıyorlar)
Bana gore son derece guzel deneyimler yaşamamızı sağlıyor.
Ozellikle @recep Baltaş , @ali Gungor ve @mikail Fidan abilerimizin yorumlarını merak ediyorum.
İyi forumlar.