10 yıllık evliyim 2 cocugum var eşimle severek evlendik. Uzun bir sevgililik doneminden sonra evlendik. Ben ona cok aşıktım. Oda oyle sanıyordum taki bir gun başkalarına attıgı msj ları yakalayana kadar. Msjlar da slm naber şeklinde msjlardı. Belliki olayın başında yakalamıştım. Ben uyurken bunları yapması cok zoruma gitmişti. Cunku hicbir sorunumuz yoktu.
Olaylar ard arda oldu. Benim kusmem evi terketmem onun barışma cabası pişmanlıklar derken bi şekilde tekrar aynı catının altına girdik.
Bana sozler verdi pişman oldu. Affedemedim ilk aşamada ama sonra şans vermek istedim. İlk zamanlar affettirme cabasıyla her turlu ilgiyi gosterdi
Cevremdekiler bunun gecici olduğunu soyledi. Acıkcası bende oyle duşundum. İzleyip gormek istedim. Şuan olayların ustunden 6 yıl gecti eşim bambaşka biri oldu. O eski halinden eser yok. Yani tamam onceden de sorunumuz yoktu ama cok bi ilgisi de yoktu bana ve cocuguna karşı. 6 yıldır sanki yeni evliyiz gibi ilgileniyor benimle. Her akşam beraber uzanıp film izlemek istiyor. Kendisi Cocuklara bakıyor haftada bir gun bana dışarı cık diyor kafa dagıtmam icin.kendisi bu arada hic cıkmıyor bensiz. Hani cıksa benim icin sorun da değil.
Yemek yapmasam niye yapmadın demez
Ev temiz olmasa sormaz
Cinsellik desen hergun sırnaşır
Saygısız konuştuğunu bana karşı daha hic gormedim.
Calışıyorum memurum kendi paramı kazanıyorum ama kendi cebindeki son kuruşuna kadar bize harcıyor
Biraz surat assam hemen ne olduğunu soruyor gonul almaya calışıyor
Ev işlerine yardım ediyor
Aileme cok saygılı
Kızlar bu listee boyle uzayıp gider
Ee sorun ne diyeceksiniz
Dun gece oyundayken bir adama agza alınmayacak kufurler ettiğini duydum karşılıklı olarak kufurleşiyolar. Ben yatak odasındayım. Benim uyudugumu duşundu cunku saat cok gec olmuştu.
Ama herşeyi duydum. Sanki o insan benim eşim değildi. Asla kufur etmez benim eşim yani benim onumde yapmadı en azından. Şoktayım şuan
Yani benim tanımadığım başka bi yuzumu var bu adamın
gecmiş yıllarda ki gibi uzulmek istemiyorum
Yada sadece erkek muhabbeti deyip gecmeli miyim
Eşim bu konuşmayı duydugumu bilmiyor
Ona soylemeli miyim
Ne demeliyim
Yoksa ben nankor muyum biraz kendi haline mi bırakmalıyım hani herşeyi sorgulamak dogrumu