Merhabalar.. 5 yıllık evliyim, 3 yaşında cocuğum var. Eşimle ben aynı yerde memuruz. Kısa bir arkadaşlığın ardından cok severek evlendik. Birkac senedir sorunlar başladı. Hicbir şekilde uyuşamıyoruz. Dun bana seni seveceğim hicbir şey goremiyorum, seni sevmiyorum artık, uzun zaman oldu senden vazgeceli dedi. Cok uzgunum cocugumuz icin aynı evde beraber yaşamaya calışıyoruz. Cocuğumuza hicbir şey yansıtmıyoruz ama icim ağlıyor. Bugune kadar ne yaşandıysa hep karşılıklı yaşandı bu noktaya beraber getirdik ama o sadece beni sucluyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Caresizim.uzgunum. (Cok iyi bir baba, cocuğumuzla aşırı ilgili, işten kalan butun zamanını cocuğumuzla gecirir, yedirir, giydirir, altını değiştirir, banyosunu yaptırır, saatlerce oyunlar oynar sıkılmadan, uyutur kısaca bir anne gibi. Cocuğumuza hicbir şey yansıtmıyoruz onun yanındayken ucumuz birlikte oyunlar oynar ve egleniriz hatta bazen o anlamasın diye birbirimize sarılırız, onun yanında asla tartısmayız, kus olsak bile belli etmeyiz ama o uyuyunca ayrı dunyalara kacarız) boşanın demeyin ihanet olmadıkca yapamam bunu kıyamam cocuguma.