Beyler bildiğiniz uzere konu dışı anasayfadan kaldırıldı, bu konuda ne duşunuyorsunuz ? Benim duşuncem kesinlikle cok kotu oldu neden diye derseniz konu dışı kategorisi %90 şeklinde bir hit duşuşu yaşadı. Bu kategori bence cok onemli cunku birbirimize danışabiliyoruz sohbet edebiliyoruz. Biz genellikle konulara anasayfadan baktığımız icin boyle bir duşuş oldu benim onerim kategorinin tekrar son mesajlar kısmına anasayfaya eklenmesi
Bu uygulamanın bize eksileri

Bundan rahatsız olan bir cok arkadaş goruş almak icin konu dışına acması gereken konuları yorum alması ve hit alması icin farklı kategorilere acıp ceza alıyor.
Bu uygulamanın amacı forumda daha fazla youtube konuşulmak istenmesi ama bu başarısız oldu bana sorarsanız cunku bir yerler canlandırmak isterken bir yerler kaybediliyor.
Hep iş hep iş nereye kadar en basitinden kararsız kaldığımız bir konuda arkadaşlarımıza danışmak istiyoruz ama bu mumkun olmuyor cunku forum kullanıcılarının alışkanlığı bu şekilde o kategoriye acılan konular anasayfada cıkmadığı surece kimse yuzune bakmıyor.

Artıları :
Bence bi artısı yok evet bu bazı arkadaşların isteği o şekilde olduğu icin yapıldı ama bana sorarsanız herkese sorulmalıydı coğunluk kararı ile karar alınmalıydı. Daha fazla youtube konuşalım derken birbirimizle youtube dışında iletişim kuramıyoruz hepimiz birbirimizin skype ında falan ekli değiliz.

Bunlar benim nacizane oneri ve goruşlerimdir, ben cok ihtiyac duyuyorum o kategoriye ve arkadaşlardan aldığım izlenimde bu şekilde kısacası forumun daha fazla guncel kalması ve birbirimize daha fazla youtube dışında danışabilmek icin o kategoriler bizim onemli bir alışkanlığımız olan anasyfa daki son mesajlar kısmına tekrar getirilmeli.

Dediğim gibi sadece goruş ve istek & oneri fazlası değil