Merhaba hanımlar
Dun gece odamda tabletimle video izlerken abim geldi ve tabletimi istedi video izliycem dedi
Bende hayır vermem dedim nedeni ise
Telefon kullanmıyorum derslerim icin ve tabletimden alarm kuruyorum sabah kalabilmek icin
Ve abimde tabletimi gece aldığında sabah alarm calınca kapatıp yatıyor ve ben kac kere dershaneye gec kaldım onun yuzunden
Bu sebeple veremem dedim
Sonra o dedi ki ver izledikten sonra yanına bırakırım
Bende tamam birazdan getiririm dedim
O da elimden cekti ver diyorum yoksa seni bilmem ne yaparım dedi benimde tepem attı vermiyorum dedim bu sefer bana vurmaya ve tekme atmaya başladı hatta dudağım şişti ve boynum cizildi
Ve ona ağzıma ne geldiyse saydım asla susmadım cunku hicbir erkeğe eyvallah cekemem
Abimin 2 lafından biri seni şoyle yaparım boyle yaparım der ama sozde beni de cok sever annemin dediğine gore
Annem ise geldi bana bağırdı verseydin diye.bende mecbur değilim o kim ki bana vurup kufur ediyor onu mahkemelik ederim dedim bağıra bağıra.Bu cocuk kim ki bana vuruyor? Farkettim ki o kadar aciz bir annem var ki asla ona birşey demiyor sadece bir iki kızıyor ve utanmasa bana sen hak ettin diyecek annem bana diyor ki sen iki aileyi birbirine oldurtursun,huzurumuzu kacırdın diyo ben sucluymuşum gibi
Babama sorsanız 4/4 luk bir babadır tamam cokta kotu değil buyuttu okutuyor ama hangi aile yapmıyor ki???
Abim tam bi embesil gecen bi konu hakkında annem ben o konuşuyoduk ve bir arkadaşım 19 yaşında evlendi o da dediki iyi yapıyorlar kızları erken evlendiriceksin ki yaramazlık yapmasınlar kocasıyla buyusunler dedi
Ve ben bu lafından sonra muhattap olmadım boyle bir embesille muhattap olmak istemedim.
Kendisi benden 9 yaş buyuk
Ve ben konuşmayınca bana sen gozume batıyorsun sana bilmem ne yaparım demeye başladı bende hicbirşey yapamazsın dedim
Anneme sorsanız o seni cok sever bir dediğini iki etmez der ama ne değeri var?
Annemde bu zihniyete
Babam da beni cok sever ama birşey olduğundada hep beni suclar bana bağırır der ki yiyorsunuz iciyosunuz ac değilsiniz okuyorunuz ondan boylesiniz der bana
Onlara gore kızların bağırması bile suc ve Kız olduğum icin abime en ufak bir karşı geldiğimde beni suclar
Derslerime cidden kafamı veremiyorum hanımlar uni sınavına girecem seneye ama yok veremiyorum kendimi zaten ara verdiğim icin de hicbir şey bilmiyorum
Annem deseniz hep babam tarafından ezilmiş bir kadın hepte bundan yakınır ama oğulları da oyle ve hep onları savunur yani anlayacağınız
Ne kurtulabiliyorum kafamı derslerine verip,nede mutluyum
Sanki hic bitmiycekmiş gibi geliyor bu zamanlar
Peki benim sonum ne olacak?Ailemdeki erkekler bile bana boyle davranıyosa yarın bir gun el ne yapmaz ki?
Ben şiddeti artık icten ice cok kabullendim farkında olmadan
Yarın bir gun eşim bana vursa resmen affederim ve hemen barışırım bunu fark ettim.
İcimi doktum biraz uzun oldu ama...