Nerden başlıcağımı inanın bilmiyorum kaynanam ve kayınpederim eşime hamileyken başka bir kadınla dost hayatı yaşamaya başlamış eşim babasız buyumuş yani. Buyudukten sonra koyden şehire okumaya gelmiş, okulu bittikten sonra staj gorduğu yerde kaldı ve kendi işini yapıyor evlenmeden oncede kendi evine cıkmıştı abisi de ona 2, 3 mahalle arkada oturuyor (evli) ve hicbir zaman abisinin eşime bir desteği olmadı eşimin oldu maddi durumları kotu diye ev kirasını bile odedi. Normal bir gunu gecin ramazan ayında bile kardeşini iftara cağırmadı, yemek bile getirmişliği yok. Anlıyacağınız ne abisiyle ne yengesiyle bir samimiyeti yok. Konuya giriyorum. Ramazan ayında koyde toplanmıştı erkekler yemekten sonra teravihe gittiler bu sıra da evde kadın kadına kaldık ve bana ne Allahın selamını verdi ne de hal hatır sordu (carsafı bu yenge) herhangi bir problemimiz yoktu neyse hiiic konuşmadık 4 saat oturduk bir kelam etmedik daha sonra erkekler geldi eşim iceri girer girmez yengesi birden ooo x gobek yapmışsın dedi halbuki eşim zayıf ve gobeği de yok ben dondum kaldım daha sonra vakit gecti yine benimle bir sohbeti yok devamlı eşime laf atıyor x şu yemeği cok sever senelerdir evlidir senelerdir eşim bekar evinde yaşamış 1 tane yemek goturmuşluğu yok bunu soyleme hakkı var mı? Yoksa ben mi bu kadın icin art diyet arıyorum. Amacını bana soyler misiniz ben mi yanlış duşunuyorum