Arkadaş ortamında biriyle tanışmıştık. Cocuk goruşmeden sonra devamını getirmedi. Birkac kez yazdı ama devamı gelmedi. Hatta yarıda bıraktı konuşmayı sacma sapan bir yazdı bir yazmadı. Yazdığı mesajı sildi filan ergence işler. Bu arada benim işle alakali buyuk bir başarım oldu. Paylaşım yaptım hic kutlamadı.
Gecen yine toplu bir goruşme durumu oldu. Diğer arkadaşlara aramızda gecen durumdan detaylı bahsetmedim ben gelmem diyemedim o yuzden. Neyse buluştuk. Daha doğrusu biz kısa sure yanlarına uğrayacaktık. Ben tabi geri planda kaldım notr davrandım. Sadece elini sıkacaktım optu filan. Şapkam vardı şapkanı cıkar da yuzunu gorelim diyor. Sonra buna kız bulmuşlar guzelmiydi diye sordu arkadaş bu da bakmadım diyor ama konuyu kendisi oraya getirdi. Zor beğeniyor bu diyorlar filan. Sanki biz bayıldık İnanılmaz rahatsız oldum muhabbetten, tabi notr kaldım. Bakmadım yuzune. Ve tekrar buluşma olacak bir kac kez daha. Bahane bulup katılmasam mı? Oyle daha mı garip olur bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?