Merhaba herkese, son 1 senede dehşet kilo aldım.
Sınava hazırlanıyordum o yuzden hep oturuyordum gun boyu ve cok stresli olduğum icin kendimi yemeğe vermişim ama ne raddeye geldiğimi fark etmemişim.
Sınava hazırlanmamdan onceki donemde zaten karantina korona derken 80 olmuştum oncesinde de cok zayıf değildim, 70 civarıydım.
Şimdiyse 103 olmuşum.
Sınavım iyi gecti ama ona bile sevinemiyorum.
Manevi ablam gibi gorduğum birinin calıştığı bir yer var, sınavım tamamen sonuclanana kadar orada gecici calışmayı duşunuyordum.
Ancak surekli kafamda kilomdan dolayı insanlar garip garip bakacak mı? Ablam benden utanır mı? Sonucta orda arkadaşları var, onlarla tanışacağım. Onlar ne duşunecek? O calışacağım yerde orta okula giden, liseye giden cocuklar da olacak, onlar dalga gecer mi?
Bunları duşunmek gitmek istemememe neden oluyor.
Maddi bir sıkıntım yok, sadece sınavım acıklanana kadar vakit gecsin belki ordan kazandıgımla da tatile giderim diye gidecektim ama şimdi bunları duşunmekten gitmesem sınavım acıklanana kadar bir şekilde zayıflarım zaten diyor bir yanım, diğer yanımsa git yine akşamları spor yaparsın diyor ama bir yandan da zaten ben kilomu kabullenememişken ordan bi cocuk dalga gecse ya da biri bi laf vursa bundan cok etkileneceğimin de farkındayım. Sizce napayım?