Arkadaşlar merhaba gercekten sırf bu konu icin yazıyorum cunku farklı bakış acılarını merak ediyorum.
Yaklaşık bir yıldır kapımızın onunden ayakkabılarımız alınıyor. Tuhaf olan şu ki ayakkabının sadece teki alınıyor. En son iki ay once maddi değeri az sayılmayan bir ayakkabımın yine bir teki alındı. Sanki 7/24 bizi gozetliyormuş gibi kapının onunde kaldığı gun ayakkabı gidiyor. Normalde dikkat eder hemen iceri alırım.
Aynı kattaki komşularım olamaz, cocuk işi olduğunu da duşunmuyorum en son ayakkabım gidince sadece giriş ve cıkışı gosteren kameralardan baktık ama şupheli bir sey yoktu.
Bugun yani tam 2 ay sonra orta dairelerden birinin onune o kaybolan ayakkabımın teki atılmış. Gorevliye durumu soylediğimiz icin hemen yeni bir tane ayakkabı teki bulunmuş sizin olabilir mi dedi oyle bulduk.
Şimdi sormak istediğim şu biri bizimle acaba dalga mı geciyor bu ucuncu kez başımıza geliyor acıkcası korkmaya da başladım. Bu arada binada kimseyi de tanımıyoruz sadece kendi katımdaki kişileri tanıyorum o da merhaba merhaba.