Eşimden ayrılmıştım belki hatırlayanlar vardır. Baristiktan sonra 1 konu haric herseyini duzeltmisti bana olan ilgisi xocuklara vs hersey guzeldi. Ama calışmak ve ayrı eve cıkmak konusunda bir turlu duzeleceğine inanamadım ve evi terk etmiştim cok yalvarmisti o sinirle gelmiştim. Bana gidersen olursun vs dedi. Wp da 3 e kdr cevrimici olduğunu gordum gece dayanamadım mesaj attım.
Ben = Hani bana dedin ya ayrılıp barıştığımiz seferlerde kendini kandırma biz ayrılamayız vs. 2mizden birinin hayatında biri olursa biter diye bende sana evet demiştim. Gecen sefer sana yazdığımda Tuğce benim icin oldun ciddiyetin farkına var demiştin, bana her seferinde sozler verip tutmayan ve guclu olan taraf sen. Sana bu mesajı atıp atmamakta cok duşundum ama aklında hic bir kuşku kalmasin sende benim icin şu dakika oldun. Bu saatlere kadar uykusuz kalıp konuşacağın birileri varsa demekki evet bi defteri kapamanjn vakti gelmiş. Bende bu saatten sonra kendime yol cizicem.Ben senin icin olduğumu kabullendim, sende şu saatten sonra emin ol ki adının c si hayatımda gecmeyecek desen ki ben oluyorum şu saatten sonra tanımıyorum der gecerim bu saatten sonra seninde yolun acik olsun bak sende bugunu asla unutma.
Oda şunu yazmış
Birincisi sana hesap verecek degilim ikincisi hayatimda kimse yok olamazda zaten benim icin o defter kapandi son olarak ben 7 yıldır ilk defa senin onune durdum gitme dedim sen beni o gun ciğnedin sen benim icin oldun ne yaptigin hayatina mi baktigin hic bisey beni ilgilendirmiyor su saatten sonra yolun acık olsun bir daha asla cevap vermeyecem sana.
Bundan sonra cevP atmadım. İcimde gelgitlerim vardi ama bende bu defteri burda kapadım.. icimde.birseyler koptu sanki. Ne yapacağını bilemeyen nereye ucsam bilemeye kuşlar gibiydim gunlerdir.. Sanki bir anda duşuverdim. Şimdi icinizde beni aşağılayanlar olacak eminim.. ama bende ne halt edicem hic bilmiyorum.