Arkadaşlar merhaba. Bu ve benzeri konuları cok okudum yorumlar vs az cok bir kac fikir edindim ama herkesin derdi kendine buyuktur derler yinede danışmak istedim o yuzden. 29 haftalık gebeyim cok şukur herşey yolunda gidiyor. Bundan oncesinde kısa sureli bir duşuk yaşamıştım. Bu yuzden gebeliğin ilk 3 ayı dikkat etmem gerekti. İlişki yasak değildi ama biz temkinli davrandık normalde zaten haftada bir veya iki birliktelik oluyordu onu daha da yaydık ama eşim benimle hep ilgiliydi. Hatta rahatlamak istediğinde benden yardım alıyordu. Neyse sıkıntı donemler gecti derken karnım buyudukce eşim benden uzaklaşmaya başladı. On-onbeş hatta yirmi gunu aşkın periyotlara donduk ustelik derdim asla ilişki değil ne sarılma kaldı ne opme ne başka bir temas olmaması. İnanın en son dudağımı ne zaman optu bilmiyorum hatırlamıyorum bile. Oturup karşıma alıp konuştuğumda her zaman bahanesi değişti bir gun artık gecelik giymediğim soyledi(ki hicbiri bana olmuyor elimde değil) bir gun ereksiyon sorunum var dedi ve asla yok olsa illa ki farkederim gecti falan dedi bi hafta sonra neyse bir konuşmamda bebeğe zarar gelmesinden cekindiğin soyledi en son hayat şartları zorlaşmış stres yapıyormuş evet bunların hepsi ozunde birer sebep olabilir ama hepsi de bir adamda toplanmaz. Bıraktım artık konuşmayı ima bile etmiyorum. Bana cok iyi davranıyor ev işlerine yardım ediyor ilgisiz bir baba değil ama haremlik selamlık olduk iyice. Ben cok kilo almadm ama bebekten dolayı karnım tabiki iyice buyudu. Belki cazip gelmiyorum bilmiyorum ama artık 25gunleri buluyoruz ve ben bir iki soğuk yapıyorsam yanaşıyor ki gercekten derdim ilişki değil aramızdaki mesafe. Ve son zamanlarda şuna dikkat ediyorum neredeyse hep ben uyurken duş alıyor bazen erken uyuyakalıyorum gece muhakkak yıkanmş oluyor bazende sabah. Asla duşu uyanık olduğum vakte gelmiyor. Ben kendi kendine hallettiğini duşunuyorum ve uzuluyorum cunku bu insani bir ihtiyacsa ben de insanım. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama cok huzursuz oluyorum. Bir keresinde de şakalaşırken bana doğurur doğurmaz butun kilolalar gidecek (55-60kg civarı değişir hep kilom) dedi. O hale donmeliymsm. Ki kendisi evlendiğimizde 85kgyken şuan 113kg. Hem acıkcası 30hafta sonrası ilişki duşunmuyordum bile yani yine diyorum derdim sade o değil. Neyse artık konuşmak bile istemiyorum onunla bu konuları ama nasıl halledilir onu da bilmiyorum