Merhaba konum aslında sureci on goremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir cocuğumuz var.
Eşim ile cocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim suresince tinder uygulaması kullandığını oğrendim, pandemi lohusalık cocuk ile ilgilenme derken bu surec 1,5 yıl muthiş bir sabırla ve cocuğumuzun gozunun icine bakarak gecti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hic bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki cocuk ile boşanmaktan cok korkuyorum, birkac kişi ile goruştuğumde bu boşanma konusunu kız cocuğu annesisin kızın icin kal , boyle bir evlilik surdur diyor.
Bir yandan cocuğum icin boyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece cocuk odaklı , kavga yok, ev ici 2 arkadaşız ( inanılmaz ozverili ve gercekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geciyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki cift guzel laf duymadığım bir adama sırf cocuğuma aile ortamı gostermek icin yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu duşunce bencilik mi ?
Bu tarz bir surec yaşayanlar varsa fikirleriniz duşunceleriniz gercekten duymak isterim