Kızlar iyi pazarlar

Dun eşimin ailesine gidecektik. Şuan eşimin kardeşi de orda. Neyse yola cıkacaktık hazırlanıyoruz sabah. Eşim kendimi iyi hissetmiyorum gitmeyelim dedi. (Ufak bi rahatsızlığı var) Bende orda dinlenirsin dedim. Neyse sonra ailesine soyledi boyle boyle. Sonra onlar gelmeye kalktı eşim aradı ya niye anlamıyorsunuz haftaya gelicem hasta değilim bilmem ne bağırdı ailesine onlarda geri dondu. Bende niye o kadar tepki verdin ailene dedim. Sonra bana dedi ki senden dolayı gitmek istemiyorum şimdi ordan gelicez surekli Fatma (gorumcem) bana şunu dedi bunu dedi diyeceksin dedi. Bende haklı değil miyim dedim sana anlatmayacağım da kime anlatacağım dedim. Eşimin kardeşi beraber orda olduğumuzda sinirli sinirli iş yapar hep ya da biz oturuyorsak hadi şunu yapalım supurelim vs der durur. Ya da işte yenge şundan yapabiliyor musun ya da şunu yapsana vs vs . Fatma gidince gideriz dedi. Fatma Kendi calışmıyor ben calışıyorum haftasonu dinlenmek istiyorum.
Neyse sonra biz geliyoruz dedi ailesine. Banada donup gidelim demedi.

O esnada gorumcem aradı işte geliyor musunuz diye bende evet dedim. Sonra bana dedi ki ne oldu ya abim gercekten hasta mı başka bişey mi var . Bende ağlamaya başladım kendimi tutamadım cunku. Ne oldu dedi bişey yok anlamıyorum bi hastayım diyor birde gitmek istemiyorum dedi dedim. Neyse eşimde bana gidelimvs demedi. Ben rezill olduğumla kaldım.
Bende cocuğumu aldım dışarı cıktım. Eşimin kardeşine yazdım işte gelemicez diye.

Bir kere daha boyle bişey olmuştu eşimin ailesi bana tavır almıştı . Şimdi yine aynısı olacak oğullarının bağırdığını unutacaklar. Ama sanki ben istemiyormuşum da gitmiyoruz gibi algılayacaklar. Dunden beri hic biriyle konuşmadık. Ama eşim kardeşiyle başka bi konu hakkında konuştu.

Eşimle konuşmuyoruz ve dunden beri yaptığım yemeği kahvaltıyı yiyor

Sinir oldum hic birinin yuzunu goresim yok. Gelmciez dedikten sonra ısrarı anlamıyorum

Eşim onların yine biricik evladı ben ise kotu gelin

Benlik bişey var mı sizce ?