Merhaba hanımlar cok uzatmadan konuya giriş yapayım

Oncelikle abim ve yengem 2-3 ay once nikahları oldu ve şuan tayin nedeniyle abim henuz yengemin olduğu şehire gelemedi duğunleri de yazın olacak. Oncelikle tum ev eşyalarını biz aldık yatak odası beyaz eşya da dahil yani kız tarafının alması gerekenleri biz aldık buna hicbir sozumuz yok gercekten herkes kendi cocuğuna yapıyor diyerek gucumuz yettiğince tum evlerini yaptık ceyizi de dahil. neyse gelinimizi seviyorduk ne yalan soyleyeyim hoş bir kız hala icinde kotu niyet olduğunu da duşunmuyorum diyebilirim. Neyse yengemin ataması yapılınca kendi şehrine gitti. Bu arada nikahtan sonra abim yengemin ailesine annecim babacım demeye başladı, ama yengem annem ve babama demedi hala şu zamana kadar ve bizimkiler uzulmeye orada başladı zaten kimse anne babası yerine koysun istemiyor ama işte dese bizimkilerin hoşuna gider ve gercekten ne istiyorsa hep yapıldı fazla fazla. Hic kavga dovuşumuz de olmadı medenice her şey konuşuldu halledildi herkesin durumuna gore .Neyse gel gelelim atandığı şehire gittikten sonra annem ve babamı bayramda aramadı babam abime sorunca “utanmıştır” cevabını aldık annem olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum nişan yapıldı nikah yapıldı kac defa goruşuldu neyden utanılacak? ( bu arada ben sabahtan mesaj atmıştım iyi bayramlar diye o da annemgili arar diye duşunuyordum) Neyse geldik anneler gunune yengem gene annemi aramadı ve anneler gununun akşamı anneme halı resmî atıp bunu alalım mı nasıl yazmış? Cok şaşırdım yani bişey alacağımız zaman sadece bizimle iletişime geciyor oysa annem ve babam o atanınca aradı ilk iş gununde aradı onun dışında hergun asla aramazlar bir isteğin olursa bizi ara derler yengem de zaten sadece onun icin arıyor. Sizce boyle ozel gunlerde aramaması falan normal bir durum mu cunku annem ve babam sonucta yeni gelin bekliyorlar ve babam acıkca “babasının ona yapmadığını ben yaptım” diyerek kendi kendine uzuluyor sizce boyle arayıp sormaması normal mi ? ( bu arada benim doğum gunumde de hikayelerimi gormesine rağmen kutlamadı) ama yan yana gelince gayet iyi davranır ama nişanda falan sadece kendi ailesiyle ilgileniyor bizimle hic oynamadı bile

Guncelleme: burada boyle gorunce yazmak istedim yengemizi boyle kabul ettik bayramlarda falan hala sormaz yapı gereği soğuk birisi ama yanyanayken sıcakkanlı iyi anlaşırız annemin de babamın da beklentisi olmaması gerektiğini yengemi boyle kabul etmeleri gerektiğini anladılar cunku ozunde kotu bir insan asla değil sadece her insanı bizim gibi olmayacağını boyle şeylere bi anlam yuklemeyeceğini anladık onu bu şekilde seviyoruz