Merhaba hanımlar.

3 aylık olmak uzere olan bebeğim var. Surekli ama surekli ellerini ağzına sokmaya başladı. Ben bile ellerini ve yanaklarını nadiren opuyorum kıyamıyorum bi şey bulaşır diye. İlk bebeğim cok titizleniyoruz ben de babası da. Tabi zamanı gelince azıcık daha rahat olacağız ama en azından bi aşılarının coğu tamamlansın 1 yaşına bi yaklaşsın, bağşıklığı az daha guclensin. Şu an daha cok kucuk olduğu icin en ufak bi şeyde yatarak tedavi edilmesi gerekiyor

Her neyse tabi yavaş yavaş bebeğim insan icine cıkmaya başladı tabiri caizse. Gecenlerde evimiz ilaclandığı icin mecburen bi komşumuza gectik. Bebeğin yanaklarını ellerini hep optu komşu

Sorun şu ki ben bi şey diyemiyorum ve icim de gidiyor. Daha buyuk sorun şu ki yakında ailemin yanına gideceğiz. Bebeğimi İlk kez gorecekler annem ve babam dışındakiler. Onlar sorun değil de onune gelen herkes bu bebeği şapur şupur opecek mi? Ben ozellikle korona dan sonra hatta oncesinde bile insanların bu konuda biraz daha bilinclendiğini sanıyordum. Bir de kırmadan nasıl uyarırım insanları?