Herkese gunaydın. Benim 16 yaşında bir kız kardeşim var. Ergenlikte ve doğal olarak şuan bir arayışta. Uzun zamandır bir şeylerden şupheleniyordum. Dun onun yanında telefonuna baktım ve mesajlarda sanal alemde tanıştığı bir kızla gonul ilişkisi kurduğunu oğrendim. Yuz yuze goruşmediği, tanımadığı, anlattıklarının gercek olup olmadığını bilmediği biriyle. Kızmadım, hatta bunun normal olduğunu soyledim, sonucta bu yaşlar keşfetme, arayış, karakterin oturduğu yaşlar. Ama yine de ne yapacağımı bilmiyorum. O kızla arasına mesafe koymasını soyledim. Bunun gercek olmadığını ve sonunda uzuleceğini soyledim. Ama hala konuşmaya devam ediyor. Kızın etkisi altına girmiş. Konuşmalarında onu doldurduğunu gordum. Kızın ailesi baskıcıymış. Sanki kendi ailesine yapmak istediklerini bizimkine yaptırıyor. Kız onu yanına cağırıyor. Korkuyorum yanlış bir karar vermesinden. Cok konuştum onunla. Guzel olduğunu soyledim. Ozellikle buna cok takıldı. Guzel olduğunu duymak hoşuna gitti. Sanırım kız arkadaşlarının sevgililerinin olup kendisinin olmamasının nedenini anlayamıyor. Cevap olarak guzel olmadığını duşunuyor. Kendini escinsel olmak icin zorluyor ve bunu yaparken de sanal alemde hic tanımadığı insanlarla birlikte yapıyor. Başka secenek bulamıyor. Erkeklerin onu beğenmemesi icin hicbir sebep olmadığını ama hala kıza bağımlı. Ne yapmam gerek? Anneme babama bu durumu acıklasam mı? Bir uzmandan yardım alınsa ters teper mi?