Merhaba oncelikle kk kadınları, kısacası kendimden bahsediyim, ben yurtdışında (arap ulkesi) yaşıyorum ve 23 yaşındayım ve aralık ayında benimle aynı yaşta olan bi kızla tanıştım, izmirli. Direk birbirimize cok ısındık ve her hafta 1-2 kere goruşmeye başladık, ikimizinde cocuğu var. Onun eşi yemenli ve arkadaşım bana eşinin ikinci karısı olduğunu soyledi. Cok şaşırdım cunku arkadaşım gercekten vs mankenlerine taş cıkartıcak kadar guzel bi kız ve bu durumu 3 senedir normal karşılıyo yani boşanmıyor. Kız arkadaşımın anneside senin kucuk cocuğun var dayan sonra boşanırsın gibi sacma şeyler konuşuyor arkadaşıma. Ben arkadaşımı cok seviyorum ve bana eşiyle 2 senedir ayrı yataklarda yattığını soyledi. Fakat eşi bana ben … ’den ikinci cocuk istiyorum gibi şeyler soyluyor o yuzden bana inandırıcı gelmedi. Bu kız bana tanıştığımızdan beri surekli boşanıcam boşanıcam diyor ama hicbir zaman boşanmıyor ve dediğine gore evlendikten sonra eşinin 2. Bir karısı olduğunu oğrenmiş ve eşi evrakta sahtecilik yapmış yani trde evlenmelerine rağmen bekar yazıyomuş belgelerinde. Ama arkadaşım 3 senedir boşanmıyor bu durumu bilmesine rağmen. Kocası cok iğrenc bir adam, 3-4 kere gordum ve hareketleri sapık gibi. Ornek veriyim ben başortuluyum ve onların evinde namaz kılarken surekli iceri girmek istedi ve arkadaşım bana hadi hadi diye acele ettirdi. Yani hareketlerinden anlayabilirsiniz bu adamda birşey olduğunu. Bana tanıştığımız gunden beri boşancam boşancam diyen arkadaşım gecen haftalarda trye gitti (kocası trye yollamıyor asla gitseler bile 1 hafta kalıyormuş ve arkadaşımla birlikte gidiyor) ve gitmeden once bana trde ona boşanma davası acıcam dedi bende onu destekledim ve hep yanında oldum fakat beni yine kandırdı ve dava acmadı. Arkadaşımın cocuğu 2 yaşında ve 1 yaşından beri kreşe gidiyomuş ve eşi birden bire cocuğu kreşten alıcam vs demeye başlamış, arkadaşımda bakıcı istemiş ve eşi param yok diye reddetmiş. Benim arkadaşım cocuğu o istedi diye yaptım felan gibi sacma şeyler soyluyor bana ve 1 yaşından beri cocuğu saat 9dan 4 e kadar kreşte bırakıyor kendisi calışmamasına rağmen. Evde cocuğa yemek yapmıyor hep dışardan yiyorlar ama hergun. Tabi eşi kreşe gondermicem diyince arkadaşım korktu cocuğa bakıcam diye şimdi gercekten boşanma davası actı ama bana cok sacma geliyor bunca zaman bekledi ve eşi bakıcı almayı kabul etmiyor cocuğu da kreşe gondermek istemiyor rahatından odun verecek diye boşanma davası acmak istemesi bana cok sacma geliyor. Birden bire bu olaydan sonra karar verdi ve actı davayı. Bana da eşinin yapmayacağı şeyleri soyluyor eşi guya trden arkadaşıma ev alacakmış ve 700 dinar nafaka odicekmiş. Bu adam arkadaşıma cok az para veriyor ve cocuğunu burada ki en ucuz kreşe yolluyor ona rağmen arkadaşım surekli bana bu adam uzerinden hava atmaya calışıyor ve bizim buradaki en pahalı okula eşinin cocuğunu gondericeğini soyluyor (ortalama turk parasıyla yıllık 100.000 tl) ama eşi asla bunları yapıcak bi insan değil, arabası bile yok. Ben arkadaşımı kıskanmıyorum ama uzuluyorum resmen bi yalan icinde yaşıyor. Gecen gun ağzımı aradı benim ve bana “dayım cocuğu bırak gel” kendi hayatını mahfetme gibi şeyler soyledi dedi ve benden fikir almak istedi. Bende ona asla cocuğunu burada bırakmamasını ve boşanıp yanına almasını soyledim. Trde bana boşanma davasını acmayacağını annesinin ona cocuğun daha kucuk sabret dediği icin boşanmayacağını soyledi bende tamam dedim. Buraya donduğunde yine 173637 kere anlattığı olayları ve kocasını şikayet etmelere başladı bende ona artık kızdım ve lutfen artık bana anlatma cunku sana destek olsam bile birşey yapmıyosun bu adamdan boşanmazsın sen gibisinden cıkıştım ve bence bana alındı artık 2 3 haftada bir goruşmeye başladık ama gercekten ben sıkıldım artık onun hikayelerinden cunku boşanmıyor şimdi kocası onu zor duruma sokuyor diye boşanıyor sırf evde cocuğuna bakıcak ve dışarı cıkamıcak diye biliyorum. Evleri cok eski ve kız grubundan birtek ben gittim evine kimseyi evine davet etmiyor utanıyor garip garip tripleri var. Şimdi arkadaşım benden uzaklaştı cunku bu sefer kafayı buraya takmış hicbir mesleği olmamasına rağmen, eşinin pisliğin teki olmasına rağmen boşandıktan sonra burada kalmak istiyomuş ve bende ona akıl verdim burada kalırsan eşin senle uğraşır ve buranın en kotu yerinde ev tutar sana diye ve bence doğruyu soylemelerim onun gıcığına gitti ve benden uzaklaştı. Sizce bundan sonra ben arkadaşıma nasıl davranmalıyım? Artık hic karışmayıp konuyu mu değiştirsem? Buluştuğumuzda tek konumuz o ve eşi oldu cunku.