Herkese iyi geceler. Evet kardeşim yurt dışına taşınıyor yabancı bir kızla evlendi bu hafta bir seneden fazla konuşuyormuş kız egitimli işi gucu olan biri. Diğer kardesimde on yıldan fazla yurt dışında zaten. Ben burada evliyim bir cocuğum var. Hani burada da maddi durumumuz iyiydi aileden dolayı. yinede kardeşim diğer kardeşimin hayat standardını kıskandı gerci oda yurt dışında işi gucu olmasına rağmen kira odeyen biri oyle pek bı yuksek hayat standardı yok yinede yurt dışında olmasının havasını arabayla telefonla hep attı.
Kucuk kardesim kıskandı nedense burada da yapamadı kpss girdi kazanamadı dil kursuna gitti guvelik kursuna gitti bir kac şirkette calıştı cıktı kimi iş yerini uzak buldu kimi iş yerini maaşını az buldu hep bir masa başı dolgun ucretli iş istedi. Kendisi iki yıl işletme iki yıl acıkoğretim bitirdi. Boş kaldığı zamanda Tezgahtarlık garsonluk dahi yaptı . Bircok iş yerini beğenmedi işi begenmedi patronla anlaşamadı coğu zaman işsiz kaldı. Kendi isyerini acıp calisacak cesareti de gosteremedi.

Babam vefat etti yaşlı annem var hastada teyzemle eniştem de cok yaşlandı teyze enişte ne alaka demeyin bizi onlar buyuttu onların cocukları yok babamla annem boşandı icin anneme bize kol kanat gerdiler. Şimdi ucu beraber yaşıyor. Hastalar yaşlılar bir kardeşim bırakıp gitti digeride gidiyor bende kanser hastasıyım tedavi goruyorum onlarla ilgilenemiyorum. Hem uzak şehirde yaşıyorum. Uzak şehir bile umrumda degil ama hastayım kendi coguguma bile yetemiyorum gun oluyor yataktan kalkamıyorum. Şimdi iyim Allah'a şukur. Eşimde usandı yoruldu hastane dolaşmaktan vs şikayet ediyor. Erkekler hic gelemiyor sıkıntıya cidden. Yada benim eşim boyle bilemiyorum. Bazen boşanmayı duşunuyorum. Sonra vazgeciyorum. Yalnız kalmaktan korkuyorum bu hasta halimle. Dert kupu oldum dusunmemeye calışıyorum ama annemler ne olacak diyorum annemi bakım evine vermeyi duşunuyorlar psikolojik rahatsızlığı da var ama idare ediliyor teyzem cok yaşlı zor ilgileniyor hem nereye kadar bakacak eniştem hastaya bakacak kişilikte değil kardeşler gitti terk edildiler resmen cok uzuluyorum evlat buyutmek bu mu emekten fayda yok diyorum. Herkes kendi menfaatini duşunuyor. Bir bakımdan kardeşim adına seviniyorum gitti evlendi orada calışır artık diyorum yuvası olur diyorum. Burada kalsa ne olacak işi yok yaşı gecti kim kızını verirdi. Diğer taraftan orada da iş begenmez calışmaz diyorum. Gecenin bu saatinde uykum kactı icimi dokeyim dedim iyi geceler..