Merhabalar..Cok sevdiğim,değer verdiğim,samimiyetinden asla şuphe etmediğim erkek bir arkadaşım benimle ilişkisine cok ani bir şekilde mesafe koydu..Bir gun once benim ne kadar değerli olduğumu,asla kaybedilecek bir insan olmadığımı,ufak tefek şeylere alınsam bile ertesi gun gelip konşabildiğimi ve bu ozelliklermi cok sevdiğini soylerdi..
Yani bazen aramızda flortce muhabbetler oluyordu..Belki de birbirimizden hoşlanıyorduk.Ama ben mantıken onunla olunmayacağını biliyordum.Evliliğe bakış acımız,değer yargılarımız vs cok farklı.
Ama bir ortama girdiğinde gozun ilk onu arar ya,ya da bir şarkı soylersin aklına ilk o gelir..Oyle bir ilişkimiz vardı.Arada bir benim ona argo konuştuğum olurdu,yani boyle hafif argolarr..O da cok gulerdi..Alınıp alınmadığını sorduğumda ,”Ben sana alınır mıyım guzelim,kıyamam ki ben sana “derdi..
Yani rahattık..Birlikte gulerdik,eğlenirdik.
Ama son zamanlarda benden hoşlanan ve benim de kararsız olduğum bir kişiyi anlattım.cok bozuldu,elini sallasan ellisi boş ver onu,sakın adım atma demişti.
Bir de kamp planımız vardı,ben gelmek istemedim gecerli mazaretlerim vardı cumku.
Bir gun de şakayla ruyasında beyaz gelinliklerle ona doğru geldiğimi filan soylemişti.
Arada bir benimle uğraştığın gibi başka erkekler de var oı diye filan sormuştu.
Bana kalırsa bir şeyler vardı ama ben hep gormezden geldim.Belki de cok aşığım ama olmaz,yapamam dediğim bir insan..
Bir kelimeme kustu.Telefonlarıma bakmadı,gittiğimde konuştum ama tatmin edici bir cevap alamadım.Bundan sonra boyle mesafeli olacam sana karşı.Boyle bir karar aldım dedi.Peki kusecek miyiz dedim,hayır boyle olacağız dedi.Ama kus gibi..Aynı ortamda her şeyde beni es geciyor.Konuşkan biri olduğuicin muhabbetler onun etrafından donuyor.Bana gelince pas.Beni gormemek icin elinden geleni yapıyor..
Ve bu durum canımı cok sıkıyor..Canım arkadaşım ellerimden kayıp gidiyor..