Bu hafta ilk muayeneme gideceğim kafam cok karışık lutfen birşeyler soyleyin :/
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Bu hafta ilk muayeneme gideceğim kafam cok karışık lutfen birşeyler soyleyin :/
-
23-09-2022, 20:24:38Herkese merhaba. Nereden başlasam bilmiyorum.. bebek istedik olmuyor. Gecen aylarda teflon 2. Gunu kan verdim FSH 12 cıktı estradiol 85 cıkmış. Devlet hastanesi deki Dr. Hic onemsemedi. Bir sonraki ay tekrar adetin 2. Gunu kan verdim. FSH 9.5 estradiol 160 cıkmış bu seferde. Lh 9 civarı. Neyse tekrar Dr a gittim bir tanesi polikistik over dedi. Hic inanmadım adetim gunu gunune gelir hep. Başka Dr a gittim sadece 2 cm link bir kistin var oda gebeliğe engel degil herşey normal dedi. Ama FSH icin amh testi yaptır dedi. Bu testide Karadeniz hastanesi yapıyormuş. Benimde zaten aklımda burayla uğraşmak yerine direk oraya gitmek vardı. Hasan Tahsin beyde uygun randevu buldum. Bu hafta gidicez.ilk defa tup bebeği ciddi ciddi duşunuyorum. Cunku aylardır olmuyor.bir sorun var belli. İyice bakılsın sorun ne ise bilelim diye. Biz ne gerekiyorsa hazırız. Hasan bey nasıldır ? Bu yolda destek olabilecek Dr bulmak lazım biliyorum. Varmı daha once giden kucağına bebişi alan acaba ? Kusura bakmayın nkarisik oldu.