Bir yıllık evliyim. Nişan doneminden itibaren kok aile sorunları yaşadık. Diğer kardeşe yapılanlar ve bize yapılmayanlar surekli soz konusu oldu. Evliliğimizin 6 ayı onlar neden yapmadı sen neden alttan almadın kavgaları ile gecti maalesef sonra sular duruldu kocamın ailesiyle yaşanan sorunları hallettik dedik ki....
Kocama bir haller oldu.
Bana soğuk davranmalar sarılmak icimden gelmiyor demeler...
Daha ağır olan onlarca cumle ...
Hatta bir kere evin kapısından girdiğim an daraliyorum ev ustume geliyor, girer girmez bir perdeden geciyorum da kasvetle oluyor icim dedi.
Fakat;
Davranışları tam aksine yolda bir şey gorse anında yazar anlatır, ben seviyorum diye kozalak toplayıp getirir, benden once beni mutlu edecek şeyleri yapar.
Ama surekli mutsuzum diyor.
Ve bana guvenmiyor.
Sosyal medyalarim onun telefonunda da acık gozlum saklım yok demek icin yapmıştım bunu.
Gecen gunlerde 2-3 yıl onceki bildirimlere gidip şu sevgilin miydi, o paylaşımları ona mı yaptın dedi.
Ben ne kadar guvenmesini isteyerek cabalasam da surekli bir şeyler arayıp buluyor.
2 gun kusluğun uzerine tam barışacaktık ki telefonumu alıp galeride yıllar once alınmış ekran goruntulerine bakıp bunları eski sevgilin icin mi ss aldın hala bakıp bakıp onu mu duşunuyorsun dedi ve kıyametler koptu.
Panikleyince ve eşimi cok sevdiğim icin boyle zamanlarda yalvaran aciz bir kadın oluyorum oysa eskiden boyle değildim. Surekli barışalım dedikce o bu sefer bosanalim diyor sonra ben korkup daha cok yalvarıyorum.
Bu halimden de yaşananlardan da hoşnut değilim ne yapmalıyım bilmiyorum dostlar