Herkese merhabalar,
Bir mağazada kısmi sureli calışmaktayım bayadır. Ordaki mudurumle gecen olayları anlatmak istiyorum.
Kendisi boşanmış ve kucuk bir cocuğu var. Bu x kişisi ilk başlarda ilgiliydi aslında fark ediyordum ama adam konuşmalarında abim vs diyince hep geri cekiyordum ama uzulmuyor da değildim.
Bir gun calışıyor iken o sıralar sıkıntımı fark etmiş yuzumden. "Scarlett konuşmak ister misin uykusuz gibisin" dedi Bende sağolun x bey dedim. Ertesi gun yine gelip yokluyor beni. Ardından oğreniyorum ki bir başka iş arkadaşıma gidip sıkıntımı sormuş. Onu demesinin ardından tesaduf eseri bende gun icerisinde molamda cikolata alıp ona vermem uzerine durdurdu konuştu benimle. İşte, scarlett ben sana uzuluyorum. Niye boylesin gibisinden konuştu. Sonra Allah a sığın sen her şeyden onemlisin vs. Ve konuşma esnasında, "istersen ozelden de konuşuruz abi kardeş gibi. Gerekirse yaka kartımızı da cıkarırız tabii ben o sıralar biraz mesafeli bir tutumum vardı acıkcası.
Cok detaya girip boğmak istemiyorum velhasıl onceden tek bir mağazadaydık hepimiz şimdi ben avm icerisinde aynı mağazanın diğer şubesindeyim genelde o da diğer şubede kalıyor yani iki mağazanın muduru ama genelde diğerinde kalıyor.. zamanla bende ilgimi belli etmek istedim. Bi ara karşılaştık ben gittim yanına nasılsınız x bey boyle muhabbet ettik baya benle ilgili hayatımla ilgili ne hedeflerim olduğunu sordu. Hatta tatil konusu acılınca kapadokyayı gormek istediğimi soyledim. Bana belki gideriz bigun hep beraber dedi. Bir zaman sonra ben ilgimi cok belli ettim ve sanırım kucuk duşurdum. Cıkışta beraber cıktık - onu beklediğimi cok belli ettim - mağazadan hem yuruyoruz hem konuşuyoruz tam o sıra bir calışanına denk geldi ve oo burakk diyip ona doğru gitti. ben ortada kaldım oylece en son iyi akşamlar x bey deyip gittim. O gunden sonra ona mesefali olmaya calıştım hicbir şekilde suratına bakmıyor konuşmuyordum. Benim oyle davranmam uzerine yanıma geldi scarlett sesin cıkmıyor kardeşim suratımıza bile bakmıyorsun dedi ben de, size oyle gelmiş dedim.
Bu olaydan sonra bir başka gun bolge mudurumuz geldi ve doğal olarak x beyin yanında ağzımı aradı memnun musun diye bende gayet guler yuzle evet ozellikle x beyden deyip ovdum onu. Ve yanımda diğer yoneticim olmasına rağmen..
Bu olaydan sonra teşekkur etmedi mesela hic yanımdan gecıyor normal şekilde x kolay gelsin demeye başladı. Eskiden naber scarlet demeden gecmezdi. Ben de aynı tepkiyi vermeye başladım. Cıkışta yanından gecerken sadece iyi akşamlar x bey dedim. Hic de oralı olmadı mesela.
Bugun gittim yine işe. ve sacma bir bahaneyle tutamadım kendimi diğer mağazaya bir konuyu sordum ona soğuk bir şekilde. Hic ilgisi olan bir adam tavru yoktu onda. Soruma cevap verdi uzaklaştı

Şimdi kendimi sorguluyorum en baştan ben mi gelin guvey oldum ama iş yerinden bir arkadaşım hicbir şekilde ona karşı hissim olduğunu belli etmeden sadece bu olanları anlattığım da o da fark etmişti bu adamın sana ilgisi mi var diye aynı şekilde iş dşında bir başka arkadaşım. Adamın şimdiki hareketleri ile ilk baştaki tavrı arasında dağlar kadar fark var. Tamam ilk başlarda da oyle abartı değildi ama daha bir ilgiliydi yanıma gelirdi ve o zamanlar ben daha bir mesafeliydim
Onu gozlemlediğim kadarıyla calışanlarıyla samimi olan birisi değil. İnstagramda bile hicbir calışanı ekli değil.
şimdi sanki bilerek değil de normal duygusu olmayan bir insanın hareketleri..
Adam aşırı şekilde canımı sıkmaya başladı ozellikle bugun kendimi o kadar kotu hissettim ki. Hazırlandığım bir sınav var ama istemsizce engel olamadığım bir şekilde kotu etkiliyor bu adam beni. Bır kız olarak bir erkek tarafından umursanmamak duygularımın onemsenmemesi uzuyor. En başından boyle davransa ben zaten şu an bu konumda olmaz demezdim bu adam niye boyle davranıyor diye. Hem ilgimi belli ettim hem kucuk duştum hem ilgime cevap alamadım..
Uzuntu duygum haddinden fazla ve ben maalesef buna engel olamıyorum. Ya diyorum scarlet boşver takma diyorum kendime ama olmuyor. İşten cıkmayı bile duşunuyorum acıkcası. Gercekten kardeşi gibi goruyor olabilir mi?
Nasıl ne yapacağımı da bilemiyorum. Tum bu olanlardan sonra nasıl davranmalıyım ona karşı ne ne yapmalıyım?