Merhaba buraya daha once Cennet Kuşu Arya'nın hikayesi diye konu acmıştım. Bilenler bilir. (konuyu ekliyorum Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi ) bilmeyenler icin ozetleyeyim 33 haftalık doğum yaptım 1900 gr kızımı yoğun bakıma emmesi gelişsin diye bıraktım. Ciğerine mama kacırdılar bitkisel hayata girdi. 1 yıl saksıda cicek gibi gozunu bile kırpmadan tam 7 kez kalbi durarak yaşadı. 7. kalp durmasında vefat etti. 1 yıl 10 gun bir yoğun bakım odasını ev yaptık.

Şimdi o zorlu yollardan sonra yeniden hamileyim. Cok korkuyorum. Ama dunyada korkaklar değil cesurlar kazanır duşuncesi ile bu yola girdim.

12. haftayı doldurdum. Dun ikili testim vardı. Bebeğimin cinsiyetini oğrendim erkek. Bi yanım cok sevindi ama bir yanım aşırı buruldu. Eve geldikten sonra kızımın giymediği pembe tavşanlı bornozunu, pembe kuvetini, renk renk bandanalarını duşunuyorum. Yine bir yerlerde eksik kalmış gibiyim. Eşyalar oylece kaldı. Tokalar tutulu elbiseler...

Bu duşuncede boğulurken karnımdaki oğluma derin haksızlık yaptığımı da duşunuyorum. Bu sefer anneliğimi sorguluyor. Kendime kızıyorum. Ne bicim annesin diyorum. Onu cok seveceğim biliyorum. Ama yine de sevemezsem diye de korkuyorum. Kızıma aşırı bağlıydım. Eşimle en buyuk hayalimizdi kızımızın olması. Şimdi hem mutluyum hem buruk. Hem korkuyorum anne olamamaktan yeterince sevememekten...
Nolur beni yadırgamayın evlat ayırıyor demeyin. Sadece herşey duzelecek mi bilmek istiyorum.