Konuya başlamadan şunu belirteyim ki benim amacım kesinlikle cıkar sağlamak yada satış yapmak değil. Bilgi vermek amacıyla bunları yazdım . Art niyetli kişiler lutfen yorum yapmasın.
Arkadaşlar tekrar merhaba. Dunku konumda da belirttiğim gibi sizlere videolarınıza bedavadan nasıl kaliteli hit cekeceğinizi ve muziklerde ses engelini nasıl aşacağınızı anlatan paylaşımlar yapacağımı soylemiştim. Bu konuda size videolarınıza para vermeden nasıl cok kaliteli hitler cekeceğinizi anlatacağım. Aslında bu paylaşımları yapmamda ki amac şu. Sizlerde benim gibi bu işten para kazanmak isteyen ve surekli cabalayan insanlarsınız. Eskiden bu forumda cok kaliteli bilgi paylaşan uyeler vardı ancak son zamanlarda işi cakallığa vuran acıkgozler gelmiş ve uc kuruşluk bilgileriyle sizlerden para kazanmaya calışıyor.
Size tavsiyem videolarınıza hit alırken izlenim gonderen sitelerden kesinlikle uzak durun. Video youtube a yuklendiğinde esas amac bir anda yuzbinlerce hit almak değil kaliteli ve duzgun yerlerden sağlam izlenimler almak olmalı.Kullandığım yontemlerden birisi facebook diğeri google plus. Peki bunları nasıl kullanıyorum ?
Facebook ta profilinizden videonuzu paylaşmak size fazla getiri sağlamaz. Peki ne yapacaksınız ? Oncelikle ak partiyi sevenler cumhurbaşkanını sevenler ne bileyim doğayı sevenler hayvanları sevenler gibi sahte hesaplar acın. Kız profilleri acmayın cunku bunların sahte oldukları hemen anlaşılıyor. Size verdiğim bu profil isimleriyle hesap actığınızda insanların sizi arkadaş olarak kabul etmeleri cok daha kolay ve yoğun oluyor. Diyelim 10 tane hesap actınız sakın bunları ana hesabınıza yada birbirlerine arkadaş olarak eklemeyin. Her biri birbirinden bağımsız olsun. 1 hafta 10 gun icerisinde elinizde en aşağı 25.000 - 30.000 arası arkadaş listesi olur. Ne kadar hesap acarsanız ona gore listeniz coğalır burda sınır sizsiniz. Actığınız her bir sahte hesapta en aşağı 1 hafta bekleyin. Tabii siz bu arada kendi facebook hesabınızdan gurup kurun. Kurduğunuz grup milliyetcilikten cinsellikten mutlaka uzak olsun yoksa hemen kapatılıyor. Ne bileyim her telden adı altında bi grup kurabilirsiniz. Daha sonra size vereceğim kodla sahte hesabınızda olan kişileri grubunuza 1 hafta sonra eklemeye başlayın. Ben bu kodu yabancı bir sitede buldum ve sizin bunu şuan turk sitelerinde bulmanız imkansız gibi birşey. Olanlarda zaten hic bir işe yaramıyor. Kurduğunuz grub herkese acık olsun yani herkes paylaşımlarını gorebilsin ama sadece uye olanlar yorum ve paylaşım yapsın ona gore ayarlayın. Arada bir sahte hesaplarınızdan aşk gibi şiir gibi şeyleri grupta paylaşın maksat paylaşım yoğunluğu olsun. Boylece bir aya varmadan en aşağı 50.000 kişiye yakın potansiyel izleyici kitlesi elinizin altında olur. Ana facebook hesabınızdan da 3-4 gunde bir hit almasını istediğiniz sadece 1 adet videonuzu paylaşın. Paylaşım yaparken once video resmi ekleyin daha sonra dikkat ceken videonuzun başlığını ekleyin en sonuna linkinizi atın. Eğer direk video linki atarsanız fazla dikkat cekmeyen ufak goruntu cıkar ama benim anlattığım yontemle yaparsanız cok iyi geri donuşler alırsınız.
Peki neden grup. Arkadaşlar normal facebook hesaplarınızdan paylaşım yaptığınızda bunları ancak arkadaş listenizin ucte biri gorur eskiden olduğu gibi herkes gormuyor. Ama siz gruptan paylaşım yaparsanız bunu uyelerinin tamamına yakını gorur. Varın artık gelecek olan hitleri siz duşunun. Ben bu şekilde cok iyi donuşler alıyorum. Videolarınıza sosyal medyadan gelen hitler cok kaliteli olur ve videonuzun bir anda indekslenmesini sağlar.
Google plus ise daha cok yabancıların ilgilendiği mecradır. Onu ise ingilizce ağırlıklı videolarım icin kullanıyorum. Onunla ilgili de bir konu acacağım.
Grubunuzdan yapacağınız paylaşımlar sonucu gelen hitlerle birlikte videolarınız onerilerde cıkmaya başlar. Abone sayılarınız bir anda yukselir. 1 haftada 290 abone gelen kanalım var. Zaten aboneler geldikce artık ne yuklerseniz yukleyin videolarınız bir anda izlenim almaya başlar.
Neden mi bunları anlatmaya başladım. İnanın arkadaşlar sizlerin umut tuccarlarına para kaptırmanızı istemiyorum. Size bir şey biliyormuş gibi satış yapmaya calışan insanların aslında boş olduklarını goruyorum. Ha bu forumda gercekten işini bilen hakkıyla bunu insanlar var. Lafım kesinlikle onlara değil. Yanlış anlaşılmakta istemem. Benim size anlattığım yontem hem bedava hemde donuşu harika olan yontem. Ben turkce icerikten kazanıyorum. Evet tbm ler duşuk ama ayda 4000 TL yerine 2500 TL kazanıyorum . Az mı bu rakam ? Tabiiki de değil. Turkce icerik yerine sadece yabancı icerik calışsam bu miktar mutlaka daha yukarı cıkar. ama yabancı videolarda telif sıkıntısı cok var. Seslendirme yapsak telaffuz ve akıcı konuşmak onemli. Birde vakit sıkıntısı var. Dolayısıyla siz beni dinleyin Turkce iceriği ihmal etmeyin. İlk başta 800 TL - 1000 TL kazanın zaten zaman icerisinde cok daha iyi yerlere geleceksiniz.
Burada kod paylaşmak yasak olduğu icin bana mail adresinizi verin size dosya olarak oraya gonderirim.
Dun BURADAN actığım konu umarım işinize yaramıştır. O kanala size ornek olacak bir video daha ekledim. O videoma 1 ay icerisinde 97.000 hit geldi. Bu izlenimi size anlattığım yontem sayesinde aldım. Videoyu 1 kere grupta paylaştım gerisi zaten geldi. İsteyen bu videoları kendi kanalında paylaşabilir. Benim icin sıkıntı olmaz.
Şuan benim elimde 2 tane grup var. Birisinde 170.000 uye diğerinde 103.000 uye var. Artık elimdeki gucu siz hesaplayın. Sureklide bahsettiğim şekilde profiller acıp ekliyorum. Hedefim kısa surede 300.000 kişiye ulaşmak.İstediğiniz kadar mukemmel video yapın izlenim almadıktan sonra hem emeğinize hem zamanınıza yazık oluyor. O video copten başka birşey olmaz. Benim anlattığım yolu takip edin sizde kazanacaksınız.
Bir sonraki paylaşımımım ses engelini gecmek uzerine olacak. Her 10 şarkının 9 unda ses engelini geciyorum.Bunun yontemini de sizlere anlatacağım. Ben kazanıyorum sizde kazanın. Bir teşekkur ederseniz yada ALLAH razı olsun derseniz bana yeter de artar bile. Kendinize iyi bakın takipte kalın.
Bahsettiğim ornek video - https://youtu.be/Z2KOC6xgsQo
Videolara hit cekme yontemi
Acemi Webmaster0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Videolara hit cekme yontemi