Merhaba arkadaşlar

Bu aralar herşey ust uste geliyor.Etrafimdaki insanlar sanki bana cephe almış herkes eleştirmeye başladı.Erkek arkadaşımda geri kalmadı zaten uc gun once beni sucladı.4 senelik ilişkimiz var.Benim bulunduğum şehirde yasamaya basladi benim icin.Ailesini trafik kazasında kaybetmiş bana aşık olduğunu soyledi kaldi.Suclamalar bu yonde doğru duzgun cinsel hayatimiz yokmuş yaşama bakış acımiz farklıymış ustelik bir gun once herşey yolundaydı.Artik ciddi bir ilişkimiz varmış istediği hicbir şey olmuyormuş.İsinden dolayı haftada bir goruşuyoruz onda da hep başbaşa olalım istiyor ne gezmek ne bisey aktivite istemiyor.isi de yoğun.Bende onu sucladim hicbir şey yapmıyoruz falan dedim.Evlenmeden ileri gitmeyecegimi soylemiştim.Ama bunu hep kompleks yapıyor.İsleri biraz hafifleyince evlenecektik.Ailemde bekliyor işte iletişim yok kac gundur boyle kaldı.Bi yandan 4 seneme yazik diyorum bir yandan da asilamayacak durumunuz yok duzeltilir mi diyorum ama en son soylediği ben alacakliysam aramam oldu.o nedenle arayacagini sanmıyorum.Bende aramak istemiyorum iyice rahata kavuşur.Napsam biledim belkide bir sure uzak kalmak iyi olur.