Arkadaşlar size bir ornek video hazırladım.Daha doğrusu kanallarımdan birisi icin hazırladığım ve şuan hala izlenen ( izlenme sayısı 800.000 bini gecti ) videomun orneğini size sunmak istedim.
Ornek Video icin ( Lutfen video ile alakalı yorumlarınızı eksik etmeyin )
Arkadaşlar bu tarz video hazırlayacaksınız size bazı tavsiyelerim olacak.
- Mutlaka bir giriş efekti ozellikle ses kullanın
- Ağır cekim ( slow motion ) kullanmaya dikkat edin. Videoyu cok daha cekici kılıyor.
- Mumkunse videonuzun konusuyla alakalı bildiğiniz film varsa ondan 5-10 saniyelik goruntuler kullanın. Bu goruntuler kesinlikle fazla uzun olmasın buna dikkat edin. Ben bu videoda kullandım.Zaten o bolumleri anlarsanız . Ama dikkat ettiğinizde videoyla gayet uyumlu duruyor. Bazıları hemen telif gelir diyebilir. Ben bu videoyu diğer hesabımda yayınlayalı 4 ay oldu şuana kadar hic bir sorun yok.
- Size sunduğum ornek video alanında calışma yapacaksanız ozellikle hip hop tarzı muzik kullanın. İnanılmaz yakışıyor . Bu alanda telif veren yada eşleşen veren muzikler olduğu gibi herhangibir telif yada eşleşen vermeyen bir suru muzikte mevcut. Tabii bunu araştırıp bulmanız gerekiyor. Eğer bulamıyorsanız da youtube da NCS yazın gelen kanaldaki muzikleri kullanabilirsiniz.
- Videonuzda mutlaka ara geciş goruntuleri kullanın. Size alakasız gelebilir ama videonuzun gorselliği acısından cok etkili olur. Orneğin ben bu video da şehir goruntusu kullandım.
Arkadaşlar ben kanalımın birisinde deneme amaclı 2 video koydum. Birisi size verdiğim ornekteki video diğeri ise sıradan efekt kullanmadığım video. Sade olan videoma ne doğru durust izlenim geliyor ne yorum yapılıyor. Ancak bu ornek verdiğim videom diğer kanalımda hem 800.000 'i gecti hemde cok iyi yorumlar bırakılıyor.( Şuan da22 sayfa yorum var ve %90 oranında guzel duşuncelerini anlatmış insanlar )
Eğer kazanmak istiyorsak biraz emek vermemiz gerekiyor.İnanın arkadaşlar emek verdiğiniz videolar mutlaka size karşılığını veriyor.
Son bir not : Bu video ozellikle yeni başlayan arkadaşlara yol gostermek icin burada paylaşıldı. Beğenmeyen felaket tellaları kotu yorum yapmasın .
Bu Yontem Daha Fazla İzlettiriyor
Acemi Webmaster0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Bu Yontem Daha Fazla İzlettiriyor