Merhaba canım Sevgili KK uyeleri, benim cok ama cok uzun yıllardır kafama taktığım ve son zamanlarda da bunun cocukluktan kalma bir travma olduğunu duşunduğum bir konu var. Yapı olarak tuylu bir insanım, bacak ve kollarım icin lazere gittim fakat Bıyık icin lazere cesaret edemedim İğneli Epilasyon onerdiler ona da dayanamadım deneme yaptık. Sanki bıyığımı bugun alsam yarına tekrar cıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar surekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor... Cunku ozellikle ilkokulda daha doğrusu orta okula doğru ergenlikle beraber belirgilesen bıyıklarım vardı ve sınıfımdaki erkekler hep dalga gecerdi "Sakalın var, bıyığını kes" vs eminim Bir coğunuzun başına gelmiştir... O zamanlar cok icime atıyordum bu durumu hatta kendim şu kaş makaslarıyla falan kendimce bıyığımı kesmeye calışmıştım annem fark etti sonra kuafore gittik vs... Her neyse bende hala nasıl bi travma kaldıysa sanki ben bıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga gececek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum. Bu konuda eşimin başının etini de cok yiyorum. O da her seferinde oyle bir şey olmadığını fazla abarttigimi soyluyor ama bu travma gibi bende uzuluyorum