Bu foruma kayıt amacım sadece bir soru sormak: Geleceği gorebilir miyim?
15 yaşındayım. 4 yıl once gayet masumca birine aşık oldum. Ya da olduğumu zannediyorum. İkimiz de muhafazakar ailelerin cocuklarıyız ve birbirimizle ders haricinde bir şey konuşmadan, daha doğrusu konuşamadan, iki yıl boyunca aynı sınıfta yaşadık. Sonra okullarımız ayrıldı, iki yıl gecti uzerinden, ama o hÂl benim aklımda ve kalbimde.
Ben şanslı biriyim, kalbim mantığımla uyuşacak birini secti. Calışkan, zeki, kibar... Ama şanssızım, cunku erken secti.
Ondan bana hayalinden ve şans eseri duyduğum ve unutmadığım ev telefonundan başka hicbir şey kalmadı. Daha fazlasına da ihtiyacım yok onu hatırlamak icin.
Goruşmediğimiz 2 yıl boyunca ara sıra duygularımın gecici olduğu hissine kapıldım. Ama hicbir zaman uzun surmedi bu his.
Bir ay once gunde ortalama iki kez girdiğim markete girdiğimde acayip duygular hissetmeye başladım. Marketten hic cıkmak istemiyordum. Bu duyguları klimanın rahatlatıcılığına bağladım. Ama bunun yanında 5 yaşındayken doktora gitmeme sebep olan hızlı kalp carpıntım ilk defa on yıl sonra tekrar gorundu. Ne olduğunu anlamadım t kî 10 dk sonra ailesiyle birlikte alışveriş yaparken gorene kadar... Neden bildiğini bilmiyorum ama annesi benim adımı biliyordu ve beni gorunce benimle muhabbet etmeye başladı. Normalde benim gibi aşırı heyecanlı bir insanın bu durumda kalp krizi gecirmesi gerekirken garip bir şekilde rahat rahat konuştum.
Ben bu insanı untmayı istersem başarabileceğimi biliyorum, zira bu gune kadar pek cok duygumu bastırabildim, ama ben "sevdim" dediğim bir kişiyi unutmak istemiyorum.
Onun beni sevdiği veya sevmediği hakkında hicbir fikrim yok, ama iyi biri olduğumu duşunuyor.
Ben bu guzel insanı 2 yıl boyunca beklediysem, bir omur boyu da beklerim. Ama beklememe değer mi? Bulduğum kişi o olacak mı? Zira tanıdığım şahsiyet 13 yaşındaydı.
Benim bu duygularımı paylaşacağım, akıl alabileceğim kimse olmadı. Şimdi sizden bir cevap alabilirsem gercekten mutlu olurum. Ben ilkimin sonunun olmamasını istiyorum. Ve şu ana kadar gorduğum en doğru kişi oydu. (Belki etrafım ergen kaynadığı icindir.)* Onu unutmayı denemeli miyim?
*Boyle diyince bahsetmeden edemedim, şu an tanıdığım, karakteri bahsettiğim insanın tıpkısınının aynısının kendisinin fotokopisinin biraz daha torpulenmiş hÂli olan biri daha var. Diğerinden bariz bir şekilde daha yakışıklı. Beni sevmesi diğerinden daha mumkun. Daha doğrusu bu konuda gercekliği mechul soylentiler var. Ama bana onu o kadar hatırlatırken, onun yanında olmayı o kadar isterken nedensizce ondan uzak duruyorum. Sizce bu insana karşı duruşum ne olmalı?