Merhaba arkadaşlarr 27 yaşındayım.13 ocak cumartesi gunu ilk tup bebek denememin negatif olduğunu oğrendim. Rabbim bunu uygun gormuş..
Tuplerimde tıkanıklık vardı 2017 nisan ayında laparoskopi ameliyatı oldum biri acıldı cok şukur diğeri acılamadı. Yazı gecirdikten sonra tup bebeğe başladık. Bu surecte en buyuk destekcilerimden biride bu sitede aynı yola baş koymuş diğer arkadaşlarım oldu.
İlk denemeye kesin olacak gozuyle cok hevesli ve pozitif başladım. Transferde dahil butun surecleri enerjim yuksek bir şekilde tamamladım. Kesin olacak diye kendimi oyle bir şartlayıp inandırmışımki negatif sonucu aldığım gun hastane başıma yıkıldı sandım. Kendimi doktorun odasına nasıl attım bilmiyorum... Sonrası ağlama krizii...
Cok yeni henuz bu durumum. Ruh halimde inanılmaz değişik. Bir an yılmak yok olana kadar devam ediceksin, bol bol dua etmeye devam ediceksin, zamanı gelmemiş demekki diyorum gucleniyor gibi oluyorum bi an yine cokuntu haline giriyorum, korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan.
Benim gibi ilk denemesinde negatifi goren arkadaşlarım sizlerde de aynı duygu gecişleri oldu mu ? Kendimi sorgular hale geldim cunku. Sonrasında neler yaptın lutfen beni deneyim ve bilgileriniz ile aydınlatırsanız memnın olurum.
İlk tup bebek denemem negatif...
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- İlk tup bebek denemem negatif...