Thread 'Gene bir aile mevzusu...' Gene bir aile mevzusu...

Onceki konum bu. Bugunden beri bizimkilerle toplasanız 2 kere konuştum. Birinde zoraki oldu kardeşimi aramıştım telefona bizimkileri verdi. Toplasanız uc dakika. Oburunde de babam ruyasında beni gormuş iyi misin demeye aramisti. Ve ilk basta surekli tedirginlik olsa da inanın kafam cok rahattı, cok mutluydum. Şimdi mesajları ekliyorum resmen duygu somurusu. Once diyor ki işte annen dedene bakıyor sen yardım sonra diyor ki gerekirse seninle bulunduğun şehre gelsin. Yani resmen sen yalnız kalma yazı orada gecirme. Yoksa annem pekala abimin yanına da gidebilir. Veya desene bakımda yardım icin kadın da tutulabilir. Ssleri ekliyorum. Annem uzgun olabilir bana ihtiyacı olabilir. Ama ben artık biraz da kendim icin yaşamak istiyorum. Suc mu arkadaşlar Allah aşkına ben Allah'ın her gunu biri beni eleştirsin hakaret etsin hayatıma mudahale etsin istemiyorum. Bana cocukluğumda gencliğimde cok cektirdiler kendim olmama izin vermediler ben ne zaman kendi paramı kazandım o evden ayrıldım yemin ederim uzerimden yuk kalktı hayattan zevk almaya kendimi tanımaya başladım.
Guncelliyorum:
Telefonla annem aradı biz sana naptık, ben sana naptım diye biraz uzgun ses tonuyla konuştu (icim parcalandı yalan yok ama renk vermedim),siz bana her gun bağırıyorsunuz, eleştiriyorsunuz dedim bu defa da ben sana neden bağırdım ne zaman bağırdım demeye başladı. Neden gelmek istemiyorsun diye sordu sakince anlattım burada bir duzenim var arkadaşlarım var mutlu bir hayatım var diye. Gelmek isterseniz başımın uzerinde yeriniz var bile dedim. Kopeğime laf soyledi sen onunla gezmeyi seviyorsun onu bize tercih ediyorsun dedi. On gunluğune geleceksen hic gelme dedi. Gelmeyeceğim tamam dedim.Agustosta beraber tatile cıkmayı teklif ettim istemedi kabul etmedi. Verdiğim emekler dedi.Para kazanınca ozgur olunca aileni sildin dedi.Bir şey daha dedi ki cok agirima gitti "Allah bana bir baba(dedem) vermiş ki omrum boyunca bak bak bitiremedim yoksa hemen yarın gelir belayı bulurdum seninle" adam duysa kimbilir ne kadar uzulur,sanki olmesini ister gibi konuştu Hasta bakıcı tutmuyorlar,yardımcı kadın tutmuyorlar. Tum yuku kendisine alıyor