Gercekten bıktım artık hep aynı sorun gram huzurum var onuda dayım kacırıyor, benim derdim bana yeter, hergun arıyor yetmiyor arada mesajlar atıyor , aramalarina mesajlarina iki elim kanda olsa bile cvp vermeliyim, telefona bakmazsam eyvah yandım iki saat onu dinliyorum ya acil birşey olsamış ne yapabilirim bnde insanım isim olabilir yada telefonu sessiz de unutabiliyorum neden kızıyor bu kadar anlamiyorum, gorunce arıyorum zaten bilerek bakmadığımı duşunuyor , dun aramış duymadım mutfakta olduğum icin , ondan 8 dk sonra diğer dayım aramış abim denk gelince benim telefonuma abim baktı dayı diye konuşunca bn her zaman arayan dayım yine aradı sandım abimle konuştular zaten onu sormak icin aramış cunku abim kızıni doktora getirmişti durumunu oğrenmek icin aramış konuştular kapattı , ben daha sonra tekrar aramadım cunku dun zaten benimlede telde konuştu ve misafirligede gelmişti yeterince goruştuk yani , bu akşam sosyal medyadan mesaj atıyor beni neden aramadin diyor kızmış bana, bn yazarken telefonda abimle konuştunuz diye aramadım dicektim, bana yazmış hadi şimdi uydur yalanlari 51 yaşında adamım bn beni kandıramazsın, senin gittiğin yollar cok yazmış, bunu okuyunca cok sinirlendim oyle deme dayı dedim uzatmak istemedim tartışma cıkmasın diye bu İlk olay değil gecen ayda ailede hastanelik bir durum vardı kotu haber aldım cok uzuldum ağladım, dayimda bnden haber bekliyordu unuttum neyse sonra hatırladım onada haber vermek icin telefonu elime aldım baktım o arıyor, aa dayı bnde seni aricaktim şimdi dedim, bu seferde aa bak gordun mu bni aricakmis diyor dedeme , banada bak yalan atma namaz kılıyorsun birde dedi o kadar uzuntum arasında ona birşeyler anlatmaya calışıyorum ara ,ara hep bu tur tartışmalar oluyor, cok sıkıldım ne yapmalıyım şaşırdım, annem ben konusucam yarın diyor , annemde sinirli biri yapıcı değil aile arasında tartışma cıksın istemiyorum, ama dayiminda Allah'ın hergunu bni hem arayıp hem mesaj atmasınıda istemiyorum, kızıyor cunku cvp veremeyince bir insan hergun dayisinla konuşmak zorunda mı? bir konuda yok sen ne yapıyorsun o ne yapıyor boş laf, calışmıyor butun gun evde oturuyor elinde telefonla, kimseye terbiyesizlik yapıp kırmak istemiyorum ama bunaldım bu tavirlarindan