Merhaba benim 3.5 yıllık bir ilişkim var ve 4 aydır da nişanlıyız. Nişanlım işe baslamadan once her şey guzeldi kus bile uyumazdik hic. O zamanlar mezun olmamıştı henuz arkadaş cevresi filan cok aktif değildi tum vakti benle gecerdi hep birlikte film izlerdik oyun oynardık vs. Uzaktan yurutunce başka aktivite yapamıyorduk haliyle.

Sorun şu ki son bir yıldır ozellikle de son uc dort aydır işe başlayip da sosyal hayat edindiğinden beri arkadaş cevresini on planda tutar oldu. Hafta icleri zaten akşam 9 da cıkıyor diye bir şey yapamıyoruz cumartesi gunu de yarım gun calışıyor akşama kadar arabasiyla uğraşıyor ya da uyuyor akşam da ben arkadaşların yanına gidiyorum diyip gece 1 den sonra eve geliyor. Cok fazla tartışma yarattığım icin de beni avutmak icin pazar gunumu sana ayirdim diyor ama akşama kadar uyku halinde bende ne heves kalıyor ne bir şey. Bu arada arkadaş dediği de iş yerinde surekli birlikte olduğu şahıslar.

Dun doğum gunumdu.. Ben onun tum doğum gunlerini bir gun oncesinin gecesinde kutladim hep guzel mesajlarla birlikte ama o gecen sene de unuttu bu sene de dun akşam iyi ki doğmussun diye bir sarki soyleyip bitirdi. Sozde hediye almış ama kendisindeymis gelince verecekmis falan filan. Cicekleri sevdigimi biliyor insan en azından moral olarak bir cicek yollar aramız ne zamamdir limoni hep, duzelmiyor hayır bunlari da gectim bari akşam beraber bir şeyler yapalım demesini beklerken ben arkadaşlara gidiyorum ama yarin sana ayircam diyo cocuk avutur gibi. Dun gece arayıp cıkistim benim cumartesi gunlerimi elleme diye sitem etti doğum gunun dahi olsa diye.. Nasıl olsa evlenecekmisiz de falan filan.

Cok kırıldım kızlar abartıyor olamam değil mi?