Surekli laf sokmayan calışan her fırsatta insanların yanında kucuk duşuren ağzının dilinin ayarı olmayan bir insanla sınanıyorum. Bildiğiniz gibi değil iş artık mobbing boyutuna geldi. Her konuda kendince “şaka” “acık sozluluk” arı altında hakaret ediyor. Oyle ki artık seviye iyice duştu. Sabah iş yerine gelince wc gittim. Wc bizim dinlenme odamızda bana diyorki kokuttun mu girilebilir mi herkesin icinde. Kilolarıma laf eder sen cok kilolusun cocuk doğurma der suyu cok ictin az ic der o ekmeği yiyecek misin der ki bir dl tam buğday ekmeği yediğim ekmek. Kendisi somun ekmeğe kaşarı doldurup yer. Bıktım artk kendimi cok kotu hissediyorum. Takmayayım gulup geceyim diyorum olmuyor cevap veriyorum olmuyor hicbiri işe yaramıyor. Sorumlumuza soylesem kankalar asla beni haklı bulmaz. 20 yıllık dostlarmış. Ne yapacağımı bilemiyorum cok moralim bozuk. Yabancı tanıdık demeden herkesin icinde surekli kilolarımdan ve eksiklerimden vuruyor. Benim sinirlendiğimi uzulduğumu farkedersede bize daha alışamadın bizim icimizde kotuluk yok şakalaşıyoruz falan diyorlar. Beni olur olmadık zayıf ve genc insanlarla kıyaslıyor. 32 yaşındayım 20 yaşındaki genc kız kilo vermişte ben verememişim diye beni yargılıyor. Yandaş bircok hastalığım var cok cabalıyorum ama yavaş yavaş veriyorum gecen gun yine herkesin icinde yiyorsundur diye beni gomuyor bıktım artık