Bugun evlilik yıldonumumuzdu daha doğrusu dun 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra duşundum dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gun kus kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak icin balkonlu odaya gecip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi cekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonucta evlilik yıldonumumuz ve bi suru plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan oncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana gore o hatalıydı o yuzden gelip ozur dilemesini bekledim acıkcası,sonra neyse dun sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Oyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha boyle soyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugun annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve cık şurdan defol dedim ustumu değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de gormemeye başladın bu eve beni dedim. Ustumu cıkardım sutyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya calıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye cizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi sure uyumadım beyin kanamasından diye cok kotuydum şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben cok mu fevri davrandım? Davransam bile onun boyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi ozur diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gorduğumuz o pislik heriflere dondum diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tukendim,yıldım...