Merhabalar. Konuya girmeden once beni yargılamamanızı rica edeceğim. Yabani denilebilecek bir ailede, akraba ziyareti misafirlik vs gormeden buyudum. Bu pazar gunu kız istemem var. Annem ve babam ayrı, ben babamlayım ve babama gelecekler kız isteme icin. Annem benimle olamayacak. Ben yıllardır misafir ağırlamadığım icin o kadar geriliyorum ki. Nasıl olmalı sade bir kız isteme? Aieleler ilk defa tanışacak. Bulunduğumuz eve gecici olarak taşındık ve salonumuz oldukca kucuk, cok fazla susleme imkanım vs yok maalesef zaten biraz oğrenci evi gibi salonu babam odası olarak kullanıyor vs seneye taşınacağız. Onlar gelince bazı şeyleri cıkarıp alanı genişleteceğiz tabii ki. Benim bu olayda yapmam gerekenler neler minimum olarak? Arkadaşım duvarı suslememi vs soyledi. Her şey gozumde o kadar buyuyor ki. Kafamda once cay mı kahve mi verilecek bunu bile hesaplarken geriliyorum. Cok abartılı bir toren olmayacak, 5 kişi geliyorlar zaten. Kız istemenin ardından yuzuk takma. Bana bir abla edasıyla yardımcı olup tecrubelerinizi paylaşır mısınız