iyi geceler kızlar birşey anlatmak istiyorum .bu akşam ustu biz kaynana gildeydik .ve ben yemek yedikten sonra bulaşıkları toparlim .dedim ve .icerden ağlama sesi geldi gittim .baktım .yeğenim kızımı annesine şikayet ediyor beni ısırıyor yada cimciriyor diye ( kızim daha 22 aylık) bu sıralar ısırma ve cimcirme meraklısı .yeğenim şikayet etti .kızımı annesine .anneside birşey demedi ama kaynamam dedi .eğer nur sana karışırsa sende ona vur yada tokat at dedi yeğenime kaynanam bende sinirlendim mutfakdan iceri kızıma almaya gittim .ve mutfağa gectik den sonra kapıyı kapattım ve kilitledim .nur sakinlessin diye birde oradaki kizlara karışmasın diye ustune nur ağladı babaa aa babaa diye nenne faaln dedi bem kapıyı acmadım kaynana geldi acmaya calıştı acmıyor dedim eşim geldi .ac kapıyı dedi .acmadım bir sure sonra actım .eşimde dediki ben sana soylediğimde. Kapıyı acicaksin dedi . ona da sinir oldum .şimdi gelelim konuya bir cocuğa dersen o vurursa sende vur bu sefer cocuk kavgaya dovuşe meyilli olucak . bugun mesela dediğim yeğenim dediki eğer nur bana karışırsa ben onu doverim dedi .bu sefer ben dedim sana ne uaptidq dovuyorsn dedim daha 5 yaşında kız ya annesi zaten. Oda soyluyor eğer nur sana karışırsa onu ittir diyor. Şimdi belki soylersiniz siz neden tepki vermiyorsunuz .benim duşuncem bunlar daha kucuk cocuk akılları başlarında değil ve anlayamazsınız .sadece uyarirsiniz .ama yengem ve kaynanamin soyledikleri hic hoşuma gitmiyor birbirlerine duşuruyorlar kızım daha kucuk 2 yaşına giricek nerdeyse ama şuan 2 yaş sendromu yaşıyor ısırması faln yada cimcirmesi .sadece soylemek istedim .buda dert demeyin ama evet dert değil ama insanların cocuklara yanlış yaklaşımları hic hoş değil . teşekkur ederim dinlediğiniz icin.