Yaşamak neydi sahiden...
Ruhumda,kalbimde,yureğimde oluşan kocaman bir acı mıydı?Sustuğum şeyler var ;hic konuşamadıklarım ve icimde amansızca kaybolup giden insanlar var.Bu canımı acıtıyor mu evet fazlasıyla.Kafama takmasamda bazı şeyleri,Bazen yinede icimin almadığı haksızlıklar.Kim anlayabilirdi ki bu mukemmel acıları...Gecer diye beklediğim acılarım,icimde tutuşup kocaman olduğunu hissettim.Sanki boyle butun dunya ustume geliyor gibi.Tek ihtiyacım olan icimi yakıp kavuran her şeyi unutmak belkide alışmak.Meğer hayat dediğimiz yer ne zormuş.
Ben 19 yaşında hayat mucadelesi verdim.
Ve bu mucadelem benden bir şeyler caldı.
Bazen gecmişe donup keşke yapmasaydım dediğim o kadar pişmanlıklar var ki..ama bilmiyorum bazen kader deyip geciyorum,belkide kendimi avutuyorum.Her şeyi bile isteye yapmıştım oysa.
Bebeğimi ozluyorum bazen cılgınca ağlıyorum
Yastığım ıslanana kadar durmuyorum.Belkide bu beni rahatlatıyordu.
Yaşadığım kotu şeyler aklıma geliyor.Beynimi durduramıyorum.Onu duşunuyorum sonrada.Bazen kızıyorum,yanına gidip saatlerce vurmak istiyorum neden yaptın bunu hesap sormak istiyorum ama biliyorum ki anlamayacaktı o beni.Sadece icimde kendimle boğuşacaktım.Napalım bazen olmayınca olmuyor.O benim acı bir imtihanımış meğer.İnsan yaşarken olur mu?Evet oluyormuş.En zorunda bu acı duygularla mucadele etmek.
Sonra oturup gozyaşlarımı siliyorum.
Hayat devam ediyor.Her ne olursa olsun sen guclu ve dik durmak zorundasın diyorum ve kendimi avutuyorum.Sonra duşundum kendi kendime benim kendimden başka kimsem yok.Ve sımsıkı sarıldım kendime,dedim ki işte geldik ve gidiyoruz.Yaşadığımız yer belkide uzulmek icin kısa bir yer.Ayağımdaki derman bitene kadar dayanmam gerekiyor.Hic olmasa artık kendim icin bir şeyler yapmam lazım.Evet duştum ve duşmeye devam edeceğim yaşadığım surece ama ben pes etmeyeceğim.Her şeyle mucadele etmek belkide beni hayatta bağlayan şey olacaktı.Mutluluğu,sağlığı ne kadar seviyorsam acımı iki kat daha cok seveceğim.Acımla yaşamayı oğreneceğim.
Kimseyi mutlu etmek icin gelmedim.Once kendimi mutlu edeceğim,yaralarımı merhem sureceğim,Kendime şefkat gostereceğim.
Bunu başaracağım...
Ve dilerim ki kimse yaşttığını yaşamadan olmez.